İlçelerde Gaziler Günü kutlandı

İlçelerde Gaziler Günü kutlandı

Seydişehir'19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla program düzenlendi.

Çelenk sunum töreninin ardından şehitlikler ziyaret edildi. Kaymakam Cevdet Bakkal ve Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, Millet Bahçesinde düzenlenen yemekte şehit aileleri, gaziler ve aileleriyle bir araya geldi. Gazilerin her zaman övünç kaynağı olduğunu kaydeden Kaymakam Cevdet Bakkal, "Gazilerimiz, bizler için müstesna yeri olan önemli değerlerimizdir. Hangi koşul altında olursa olsun, canını bile vermekten geri durmayan gazilerimiz, ülkemizin yaşayan kahramanlarıdır. Vatanın bölünmez bütünlüğünün korunması uğruna canı pahasına mücadele eden siz kıymetli gazilerimizin gaziler gününü kutluyorum." dedi.

Belediye Başkanı Ustaoğlu da gazilerin her zaman yanında olmaya devam edeceklerini söyledi. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Yakup Söğüt, kendilerini her yıl hatırlayan ve her zaman yanlarında olan Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu ve Kaymakam Cevdet Bakkal'a teşekkür etti.

TABLO VE TÜRK BAYRAĞI HEDİYE ETTİ

Konya'nın Hüyük ilçesinde düzenlenen Gaziler Günü etkinliğinde gazilere İstiklal Marşı tablosu ve bayrak hediye edildi.

Hüyük Atatürk anıtında başlayan törenlerden sonra Hüyük Belediyesi Başkanlık makamında İlçe Kaymakamı Ahmet Turan Gel ve protokol üyeleri gazilerle sohbet etti.

Hüyük Belediye Başkanı Sadık Sefer, gazilere İstiklal Marşı'nın yazdığı tablo ve Türk bayrağı hediye etti.

Etkinliğe İlçe Jandarma Komutanı Sabih Ölmez, İlçe Emniyet Amiri Müslüm Ertürküner ile Kıbrıs gazileri Bayram Çınar, Ahmet Atal, Hüseyin Timurlenk ve İbrahim Ünal katıldı.

AA



Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.