İl Emniyet Müdürü Özdemir, Kesob Başkanı Ömer Sevengül’ü Ziyaret Etti

İl Emniyet Müdürü Özdemir, Kesob Başkanı Ömer Sevengül’ü Ziyaret Etti

Kilis Emniyet Müdürü Candemir Özdemir, Kilis Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) Başkanı Ömer Sevengül, yönetim kurulu üyeleri ile oda başkanlarını ziyaret etti.KESOB Başkanı Ömer Sevengül,...

Kilis Emniyet Müdürü Candemir Özdemir, Kilis Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) Başkanı Ömer Sevengül, yönetim kurulu üyeleri ile oda başkanlarını ziyaret etti.

KESOB Başkanı Ömer Sevengül, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Emniyet Müdürü Özdemir’e teşekkür etti. Sevengül, "Mesai mevhumu gözetmeksizin yapmış oldukları çalışmalardan dolayı kendisine ve bütün Emniyet personeline Kilis Esnaf ve Sanatkarları Odalar Birliği olarak şahsımız ve esnafımız adına teşekkür ederiz. Bizlerinde başta Kilis halkı ve esnafları olarak her zaman güvenlik güçlerimizin yanında olduğumuzu ve bu nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine şükran ve saygılarımızı sunarım” dedi.

İl Emniyet Müdürü Özdemir ise son günlerde yaşanan olayları hatırlatarak, benzer olaylara karşı şehrin güvenliği ve refahı konusunda gereken her türlü tedbirin alınarak, denetlemelerin arttırıldığını ifade etti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.