‘İktidar toplumun sorunlarını çözemiyor’

‘İktidar toplumun sorunlarını çözemiyor’

Konya’da konuşan Millet Partisi Genel Başkanı Cuman Nacar, siyasal iktidarın seçim kanunlarını kendilerine göre şekillendirdiklerini belirtti.

Konya Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenlenen toplantıya Millet Partisi Genel Başkanı Cuma Nacar, Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sefa Özdemir, Millet Partisi Konya İl Başkanı Ahmet Kara, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partililer katıldı. Millet Partisi Genel Başkanı Cuma Nacar, 31 Mart Mahalli İdareler seçimi ve gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

adsiz.jpg

KONYALILARDAN DESTEK BEKLİYORUZ

Millet Partisi Genel Başkanı Cuma Nacar, siyasal iktidarların seçim kanunlarını kendilerine göre şekillendirdiklerini belirtti. Nacar, “31 Mart Mahali İdareler seçim kanunları eşit değil. Hangi iktidar yapısı geldiyse kendine göre anayasa değiştirmiştir. Anayasayı çiğneyenlerin bir gün o yasalara ihtiyaç duyacakları unutulmamalıdır. Biliyorsunuz ki 31 Mart günü seçimlere gideceğiz. 11 ilimizi etkisi altına alan 6 Şubat depremlerinde 50 bini aşkın vatandaşımızı kaybettik. Orada gördük ki mahalli idarecilerin hatalar içinde olduğunu gördük. Ruhsatı olmayan, gerekli takip yapılmadan dikilen binaların altında 50 bin canımızı kaybettik ve sonradan ‘asrın felaketi’ dediler biz de ‘asrın cehaleti’ diyoruz. 5 kuruş vergi karşılığında oturma belgesi verirseniz o binaların altında kalan vatandaşlarımızın vebalini, günahını çekerseniz. Biz diyoruz ki 31 Mart seçimlerinde liyakatın ön planda olduğu Millet Partisi'ne Konyalıların destek vermesini istiyoruz” diye konuştu.

AZİZ MİLLETİMİZ SEÇİMLERDE OLAYA EL KOYMALI

Türkiye'de siyasetin dili kirletildiğini açıklayan Cuma Nacar, siyasal iktidarın toplumun sorunlarını çözemediğini söyledi. Nacar, “Siyasi partiler kayıkçı takışması gibi ağız tartışmasına giriyorlar. Kanayan yaralarımıza derman bulamıyorlar. Bu dil siyaseti kirletmiştir. Oysa ki Millet Partisi siyaseti temiz yapmaktadır. Siyaset, ibadetin öz kardeşi gibidir. Temiz yapılmalıdır. Millet Partisi temiz siyaset yapmaktadır ve Türkiye’nin okyanus ötesinden icazet alarak, yöneticileri olan değil, Türk milletinin yılmaz savunucularını korumakla ön plana çıkmaktadır. Bu ülke okyanus ötesinden alınan emirlerle yönetilemez. Türkiye'de vatandaşlarımız asgari ücrete mahkum bırakılmış ve pazarda, çarşıda ekmek, yiyecek arayacak hâle gelmiştir. Bir ülkede insanlar geçim derdine düşmüşlerse o zaman başlarını kaldırarak ülkeyi kim yönetiyor diye bakmaz. O yüzden aziz milletimi seçimlerle olaya el koymalı. Bunları sandığa gömmeli. Ortak akılla, ilimle, erdemle bu sorunlar çözülmeli. Bu çözümleri millet partisi yapacaktır” görüşünü savundu.

Basın toplantısının sonunda Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sefa Özdemir, Millet Partisi Genel Başkanı Cuma Nacar ile birbirlerine hediye takdim etti.

ALİ GÖZEN

Kaynak:ALİ GÖZEN 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum