İkinci yarı zor olacak

İkinci yarı zor olacak

Torku Konyaspor’un Antalya kampı başladı. Yeşil-beyazlı ekip 5 günlük kamp sonrası Konya’ya dönecek. Baş antrenör Aziz Bekir “Çok sert bir ikinci yarı bizi bekliyor” dedi

Spor Toto Basketbol Ligi’nde ilk devre maçları tamamlanırken  Torku Konyaspor  dün itibari ile Antalya kampına başladı. 5 günlük kamp çalışmalarını günde çift antrenman yaparak geçirecek olan Yeşil Beyazlılarda eksik oyuncu bulunmuyor.

 İLK YARIDAN MEMNUNUM

Başantrenör Aziz Bekir, takımın ilk yarı performansı ile ilgili bir değerlendirme yaparken, “Avrupa’nın en güçlü liginde aldığımız 6 galibiyet ile birlikte en az 5 maçı iyi mücadele ederek kaybettiğimizi düşünürsek ilk yarıda takımımın sergilediği performanstan mutlu olduğumu söylemem lazım. Her şeye rağmen iyi basketbol oynadık ve ikinci yarıya umutlu başlayacağız” dedi.

 İKİNCİ YARI DAHA ZOR GEÇECEK

Antalya kampının zorlu geçecek ikinci devre maçları öncesinde çok önemli olduğunun da altını çizen Bekir, “Kondisyon ve taktik ağırlıklı çalışmalar yapacağımız bu kamp 5 gün sürecek. İkinci devrenin çok zorlu geçeceğini bilerek bu kampı önemsiyoruz. Sekizinci sırada yer alan takım ile on altıncı sırada yer alan takım arasında her an her şey değişebilir. Alınan 2 fazla yenilgi yada 2 fazla galibiyet çok farklı sonuçlar doğuracaktır. Bizim gibi puan cetvelinin ikinci bölümünde yer alan her takımın umudu var. Bunu unutmadan çalışmalıyız. Çok sert bir ikinci devre bizi bekliyor” diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.