İhsanoğlu: Yarış, Medeni Ölçülerde Çelebice Olmalı

İhsanoğlu: Yarış, Medeni Ölçülerde Çelebice Olmalı

Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, 10 Ağustos'ta birinci turu yapılacak cumhurbaşkanlığı seçiminde yarışın, medeni ölçüler içerisinde ve çelebice olmasını istediklerini belirtti.Ekmeleddin İhsanoğlu, seçim gezileri kapsamında...

Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, 10 Ağustos'ta birinci turu yapılacak cumhurbaşkanlığı seçiminde yarışın, medeni ölçüler içerisinde ve çelebice olmasını istediklerini belirtti.

Ekmeleddin İhsanoğlu, seçim gezileri kapsamında geldiği Eskişehir'de, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'i ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesi'ne gelişinde, seçim otobüsü üzerinden vatandaşları selamlayan İhsanoğlu'na vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. İhsanoğlu'na, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili Meral Akşener de eşlik etti.

Vatandaşların yoğun ilgisi altında Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'i makamında ziyaret eden İhsanoğlu, burada yaptığı açıklamada, Eskişehir'de bulunmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti. Kendisine yoğun ilgi gösteren Eskişehirlilere teşekkür eden İhsanoğlu, bir gencin, Türkiye'de bütün illerin Eskişehir gibi olması gerektiğini söylemesi üzerine, "İnşallah olacak. Eskişehir bir günde olmadı. İnşallah Türkiye de zamanla olacak." ifadelerini kullandı.

Eskişehir Büyükşehir Beledi Başkanı Yılmaz Büyükerşen ise ziyarette yaptığı açıklamada, cumhurbaşkanı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun hiç bir partiye mensup olmadığını hatırlattı. Büyükerşen, İhsanoğlu'nun bütün partileri kucaklayan bir aday olmasının çok önemli olduğunu belirterek, "Sizi inşallah cumhurbaşkanı olarak da Eskişehir'de ağırlamak isteriz." ifadelerini kullandı.

Ziyaretin ardından Büyükerşen'in makamında küçük bir çocukla yakından ilgilenen İhsanoğlu, vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra düzenleyeceği basın toplantısı için Büyükşehir Belediyesi binasından ayrıldı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.