İhsan Kayserinin sağlığı iyiye gidiyor

İhsan Kayserinin sağlığı iyiye gidiyor

Yaklaşık bir aydır rahatsızlığı nedeniyle Meram Araştırma ve S.Ü. Meram Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi gören Konya basınının duayenlerinden Araştırmacı-Yazar İhsan Kayseri, evinde istirahata çekil

Doktorların geniş kapsamlı tedavilerinin ardından yeniden sağlığına kavuşan İhsan Kayseri, tedavisi sırasında kendisi ile yakından ilgilenen Meram Araştırma ve Meram Tıp Fakültesi doktorları ve ekibine teşekkür etti. Kayseri, “Yaşımız gereği birkaç rahatsızlık geçirdik. Ancak doktorların ve ekip arkadaşlarının olağanüstü gayretleri ve ilgileri beni yeniden sağlığıma kavuşturdu. Bu vesile ile hepsine minnettarım. Allah razı olsun” dedi.
Rahatsızlığı nedeniyle basın camiasından uzun süre ayrıl kalmasının kendisini çok üzdüğünü de dile getiren Kayseri, “Bizler basını bir ömrümüzü verdik. Bu nedenle, basının, yazmanın araştırmanın bizim için ne kadar önemli olduğunu anlatamam. Benim meslektaşlarıma acizane tavsiyem sağlıklarına dikkat etsinler. Bizim meslek gerçekten stresli ve beyin yorgunluğuna neden olan bir meslek. Bu nedenle kendilerine dikkat etmelerini istiyorum. İlgiye gerçekten ihtiyacımızın olduğu bir dönemde beni yalnız bırakmayan, ziyaret eden, telefonla arayan dostlarıma tüm ailem adına şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.
ALİ SAİT ÖGE
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.