'İftira' demişti MHP'den ilk o istifa etti

'İftira' demişti MHP'den ilk o istifa etti

Bir sitede yasak ilişkikaseti olduğu iddia edilen 6 kişiden birisi olan MHP Genel Başkan Yardımcısı Osman Çakır, partideki görevlerinden ve adaylıktan istifa etti

MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Osman Çakır, partideki görevlerinden, parti üyeliğinden ve Samsun milletvekili adaylığından istifa ettiğini açıkladı.

Çakır, yaptığı yazılı açıklamada, ''Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcılığı, Merkez Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinden ve Parti üyeliğinden, Samsun Milletvekili Adaylığından istifa ettim'' ifadelerini kullandı.

YAYINI ENGELLEME İSTİFASI

Osman Çakır'ın adı bir internet sitesinde, uygunsuz görüntüleri olduğu öne sürülen 6 MHP'li yöneticisi arasında geçiyordu.

Çakır'ın, kendilerine istifa şantajı yapan sitede MHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ekici'nin görüntülerinin yayınlanmasından ve sıranın kendisinde olduğunun açıklanmasından sonra istifa ettiği anlaşıldı.

Sitede, istifa edenlerin görüntüsünün yayınlanmayacağı garantisi verildi: "İsmi geçen diğer 5 kişi, partimizi ve camiamızı daha fazla yıpratmak istemiyorlarsa başkanlık divanından, milletvekilliği adaylığından ve partimizden istifa etmek zorundadırlar. İstifa edenlerin görüntülerini yayınlamayacağımızı “mukaddesatımız üzerine yemin ederek” tekrar partimize ve kamuoyuna ilan ediyoruz."

"AĞIR İFTİRA" DEMİŞTİ

Osman Çakır, iddialar üzerine, "Bu ağır bir iftira yasal yollara başvuracağız" değerlendirmesini yapmıştı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.