If Wedding Fashion İzmir Ufı’ye Kabul Edilidi

If Wedding Fashion İzmir Ufı’ye Kabul Edilidi

Gelinlik sektöründe Avrupa’nın en büyük ve Türkiye’nin tek fuarı olan IF Wedding Fashion İzmir, Uluslararası Fuarcılık Endüstrisi Birliği (UFI)'ne kabul edildi.

Gelinlik sektöründe Avrupa’nın en büyük ve Türkiye’nin tek fuarı olan IF Wedding Fashion İzmir, Uluslararası Fuarcılık Endüstrisi Birliği (UFI)'ne kabul edildi. Fuar, 2014 yılından itibaren UFI onaylı düzenlenecek. Türkiye’nin UFI onaylı tek gelinlik fuarı olarak organize edilecek 8. Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı, 22-25 Ocak 2014 tarihlerinde olacak.

Türkiye, İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF) vesilesiyle 1947’den bu yana UFI'ye üye ülkelerden biri. 1995 yılında 47 firmanın katılımıyla 2 bin 600 metrekare alanda düzenlenen MARBLE Fuarı, 1998 yılında UFI tarafından üyeliğe kabul edildi. Böylece Türkiye'nin dünya fuar otoriteleri tarafından kabul edilmiş ilk uluslararası ihtisas fuarı oldu. Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı, sektörün kalbinin attığı şehir olan İzmir’de, İzmir Fuarcılık A.Ş. (İZFAŞ) tarafından Ekonomi Bakanlığı’nın katkılarıyla İzmir Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Moda ve Hazır Giyim Federasyonu (TMHF) ve Ege Giyim Sanayicileri Derneği (EGSD) destekleriyle düzenleniyor. Her geçen yıl daha iyiye giden fuara, bu yıl yurtiçi ve dışından 187 firma katılmış, 79 ülkeden 18 bin 366 profesyonel kişi ziyaret etmişti.

Türk gelinlik sektörünün başşehri İzmir’de gelinlik fuarının katettiği mesafeden büyük mutluluk duyduklarını belirten İZFAŞ Genel Müdürü Mehmet Şakir Örs, 2014 yılından itibaren İEF ve MARBLE gibi IF Wedding Fashion'ın da UFI onaylı açılmasından gurur duyduklarını söyledi. Örs, “Bundan sonraki temel hedefimiz, fuarımızı sektöründe dünyada bir numara yapmak.” dedi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.