İdris Bal, Karışıklık Nedeniyle Basın Toplantısı Düzenleyemedi

İdris Bal, Karışıklık Nedeniyle Basın Toplantısı Düzenleyemedi

Bağımsız Kütahya Milletvekili İdris Bal'ın, randevu talebine rağmen TBMM’de düzenleyeceği basın toplantısı, karışıklık nedeniyle iptal edildi.İdris Bal, daha önceden danışmanı izin aldığı için saat 14.30’da basın toplantısı...

Bağımsız Kütahya Milletvekili İdris Bal'ın, randevu talebine rağmen TBMM’de düzenleyeceği basın toplantısı, karışıklık nedeniyle iptal edildi.

İdris Bal, daha önceden danışmanı izin aldığı için saat 14.30’da basın toplantısı yapmak üzere Meclis basın odasının bulunduğu yere geldi.

İsminin toplantı yapacak milletvekilleri arasında olmadığını gören Bal, basın açıklaması taleplerini takip edip, düzenleyen görevlilere bu durumun sebebini sordu. Bal, karışıklık yaşandığı için listede isminin olmadığı cevabını alınca sinirlendi.

Yaşananlar üzerine gazetecilere ayaküstü kısa bir açıklama yapan Bal, "Eğer karışıklık olduysa önce kime söz verdilerse o konuşmasını yapar. İkinci kim randevu aldıysa o randevu iptal edilir. Benim randevumun iptal edilmesi hoş değil. Zira polisevinde de benim toplantım iptal edildi, baskı var. Ben buradan da birilerinin müdahale etmesinden şüpheleniyorum. Meclis'te benim basın açıklaması yapmamı kimse engelleyemez. Benim danışmanım zamanında randevu aldı, biz oraya gidiyoruz, randevu iptal edilmiş. Burada bir ihmal varsa, ihmali olanlar açıklasın." ifadelerini kullandı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.