Hyundai'nin geleneksel test günleri başlıyor

Hyundai'nin geleneksel test günleri başlıyor

15 Haziran-5 Temmuz arası farklı Hyundai modelleri ile test sürüşü yapanlara çekilişle birbirinden iddialı hediyeler kazanma imkanı sunuluyor.

15 Haziran-5 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen “Hyundai Test Sürüş Günleri” süresince, Türkiye çapındaki 81 yetkili satış noktasında farklı Hyundai modelleri ile test sürüşü yapanlara çekilişle birbirinden iddialı hediyeler kazanma imkanı sunuluyor.
FIFA U-20 Dünya Şampiyonası kapsamında tüm dünyada yaşanacak futbol coşkusunu showroomlarına taşıyan Hyundai, test sürüşüne katılanları, yepyeni bir Hyundai sahibi olmaya davet ediyor. Marka, yapılacak çekilişle 10 adet LED TV, 50 adet FIFA U20 Dünya Kupası final bileti, 20 adet FIFA 2013 oyunlu konsol ve 5 adet spor kol saati gibi hediyelerden kazanma şansı da sunuyor. Eski Hyundai sahipleriyle birlikte yeni kullanıcılar kazanmayı da hedefleyen marka aynı zamanda Hyundai Kredi avantajları hakkında da bilgi verecek.

Tüm Hyundai modelleri için 60 aya kadar varan uygun ödeme koşulları sunulurken aynı zamanda iX35 1.6 lt için 40.000 TL, 36 Ay, %0,65 ve i30 için de 30.000 TL, 36 Ay, %0,73 gibi oldukça avantajlı kredi seçenekleri bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.