Hyundai Türkiyenin CEOsundan İrente ziyaret

Hyundai Türkiyenin CEOsundan İrente ziyaret

Hyundainin 15 Kasım15 Aralık tarihleri arasında düzenlediği Hyundai Testivali kapsamında Konyaya gelen Hyundai Türkiye CEOsu Ümit Karaaslan, İrent Plazayı ziyaret ederek incelemelerde bulundu

Hyundai’nin 15 Kasım–15 Aralık tarihleri arasında düzenlediği “Hyundai Testivali” kapsamında Konya’ya gelen Hyundai Türkiye CEO’su Ümit Karaaslan, İrent Plaza’yı ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Hyundai’nin modelleri ve avantajlı kampanyalarıyla müşterilerine yeni fırsatlar sunan İrent Plaza, geçtiğimiz günlerde Hyundai Türkiye CEO’su Ümit Karaaslan’ı ağırladı. Ödüllü test sürüşü Hyundai Testivali etkinliklerine katılan Karaaslan, İrent İşletme Müdürü Hakkı Hanifi Uslu ile görüştü. Teknik serviste incelemelerde de bulunan Karaaslan, Hyundai kalitesini tam anlamıyla yansıtan İrent’ten övgüyle söz etti.

 

Hyundai’nin Türkiye’deki en yetkili ismini Konya’da ve İrent’te görmekten büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden İrent İşletme Müdürü Hakkı Hanifi Uslu ise, Türkiye’de üretim yapan Hyundai’nin yeni modellerini görmek ve daha yakından tanımak isteyen otomotiv severleri İrent’teki Hyundai Testivali’ne davet etti.

 

HYUNDAI’DEN FESTİVAL TADINDA TEST SÜRÜŞÜ

 

Hyundai Testivali’nde Hyundai modellerini test edenleri birbirinden değerli hediyeler ve eğlenceli aktiviteler bekliyor. Farklı Hyundai modellerinin 1 ay test edilebileceği etkinlik sırasında sürüş deneyimi yaşayacak ziyaretçiler aynı zamanda Hyundai Finans avantajları hakkında da bilgi alabiliyor.

 

Testival etkinliği süresince Hyundai bayilerini ziyaret edip test sürüşüne katılacak kişiler arasında yapılacak çekiliş ile 10 kişi iPhone4, 10 kişiyse iPad2 kazanıyor. Ayrıca, test sürüşüne katılan tüm ziyaretçilere, bütün GSM operatörleri için geçerli olacak 4 saat görüşme süresi çekilişsiz hediye ediliyor.

 

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.