Huzurevi sakinleriyle basın mensupları öocce turnuvası düzenledi

Huzurevi sakinleriyle basın mensupları öocce turnuvası düzenledi

Tekirdağ Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Zübeyde Hanım Huzurevi sakinleri ile Tekirdağ'da görev yapan basın mensupları arasında bocce turnuvası...

Tekirdağ Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Zübeyde Hanım Huzurevi sakinleri ile Tekirdağ'da görev yapan basın mensupları arasında bocce turnuvası düzenlendi.

Zübeyde Hanım Huzurevi bahçesinde bulunan bocce sahasında gerçekleştirilen müsabakayı Zübeyde Hanım Huzurevi bocce takımı 12-8 kazandı.

Bocce oyununun tanıtıldığı ve Huzurevi sakinleri ile kaynaşma amacıyla gerçekleştirilen etkinlikle ilgili açıklamalarda bulunan Tekirdağ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Yılmaz, "İlimizde görev yapan basın mensupları ile Huzurevi sakinlerimiz arasında bocce müsabakası düzenledik. Bocce sahamızın ve huzurevi ortamının tanıtımını yaptık. Basın mensupları ile huzurevi takımımız arasında eğlenceli bir bocce müsabakası oldu" dedi.

Müsabaka sonrası Huzurevi bahçesinde mangal yapıldı. Huzurevi sakinleri kendi elleriyle yaptıkları köfte ve balıklarla gazetecilere ikramda bulundu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.