Hüseyin Cahit Korkmaz Anadolu Sağlık Meslek Lisesi'nde Mezuniyet Coşkusu

Hüseyin Cahit Korkmaz Anadolu Sağlık Meslek Lisesi'nde Mezuniyet Coşkusu

Aksaray Hüseyin Cahit Korkmaz Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, 3 bölümden toplam 72 öğrenciyi mezun etti. Okuldan 28 hemşire, 23 acil tıp teknisyeni, 21 laboratuvar teknisyeni mezun olarak sağlık alanında hizmet kervanına katıldı. Okul Müdürü...

Aksaray Hüseyin Cahit Korkmaz Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, 3 bölümden toplam 72 öğrenciyi mezun etti. Okuldan 28 hemşire, 23 acil tıp teknisyeni, 21 laboratuvar teknisyeni mezun olarak sağlık alanında hizmet kervanına katıldı.

Okul Müdürü Malik Dağlı, "4 sene önce bize teslim ettiğiniz öğrencilerinizin, teorik ve pratik eğitimini tamamlayarak, sağlık alanında görev yapacak bir meslek sahibi olarak, okulumuzdan mezun ediyoruz. Geçen bu 4 yıllık süre içersinde onları hayata hazırlarken, mesleki yeterlilik, görev aşkı, insan sevgisi, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, milli ve manevi değerlere saygılı, birer insan olarak yetişmelerine gayret edilmiştir.

Öğrencilerimizden beklentimiz; görev aldıklarında bu değerlere bağlı kalarak, güler yüzlü hizmet etmelerini, hasta ve yakınlarına empati yaparak yaklaşmalarını beklemekteyiz. Göreve başlayacak öğrencilerimizden, öğretim hayatını sona erdirmeyerek, görev yaparken, çalışarak üniversite mezunu olmalarını istiyoruz." dedi.

    Malik Dağlı, "Mezun ettiğimiz öğrenciler için yeni bir dönem başlamaktadır. Öğrencilik hayatından çalışma hayatına geçiş yapacaklar, bu mücadeleyi de azim ve kararlılıkla başaracaklarına inanıyorum.

Mezuniyet törenine katılan siz değerli velilerimize, Öğrencilerimizin yetişmesinde emeği geçen idareci, öğretmen ve tüm personele, mezuniyet törenini hazırlayan öğretmenlerimize, teşekkür ederim. Öğrencilerimize hayat boyu başarı ve mutluluk dilerim." diye konuştu.

    Törene mezun öğrencilerin aileleri ve okul öğretmenleri de katıldı. Öğrenciler, diplomalarını öğretmenlerinin ellerinden aldı. Okul birincisi olan acil tıp teknisyenliği bölümü öğrencisi Betül Kara, okul yaş kütüğüne birincilik plakasını çaktı. Öğrenciler, eğitimlerini bitirmenin sevincini yaş pasta keserek ve keplerini coşku ile havaya fırlatarak kutladı.

    Mezuniyet töreni, velilere yönelik ikramların sunulmasının ardından hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.