Hurtado imzalıyor

Hurtado imzalıyor

Konyaspor’un prensip anlaşmasına vardığı Perulu orta saha oyuncusu Paolo Hurta’danınbugün yapılacak törenle resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor. Oyuncu dün Konya’ya gelerek sağlık kontrolünden geçti

Atiker Konyaspor’da transfer devam ediyor. Stoper mevkiine Fallou Diagne’yi transfer eden  Yeşil-beyazlı ekip, geçen sezon UEFA Avrupa Ligi rakiplerinden Vitória Guimarães’ın Perulu orta sahası Hurtado ile anlaşma sağladı. Kulübü ile de bonservis problemini çözen Anadolu Kartalı son anda bir pürüz çıkmaması durumunda tecrübeli oyuncu ile bugün sözleşme imzalayacak. Oyuncunun dün Konya’ya gelerek sağlık kontrolünden geçtiği ifade edildi.

HURTADO KİMDİR?

Atiker Konyaspor’un prensip anlaşmasına vardığı Hurtado futbol hayatına Peru’da başladı. Ardından Portekiz’e transfer yapan Hurtado Paços Ferreira  takımı ile anlaştı. Sonraki dönemde Reading ve Vitória Guimarães formaları giyen tecrübeli oyuncu 28 yaşında ve1.76 boyunda. Asıl mevkisi 10 numara olan ama hem sol, hem de sağ kanatta oynayabilen oyuncunun Portekiz ekibi Vitoria Guimares ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Geçen sezon UEFA Avrupa Ligi gruplarında Konyaspor’a karşı 2 maçta da forma giyen Hurtado bir de gol atma başarısı göstermişti. Kanatlarda da görev yapabilen Hurtado, geçen sezon çıktığı 25 lig maçında 11 gol attı ve 5 asist yaptı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.