Huğlu kalitesini tescilledi

Huğlu kalitesini tescilledi

Dünyaca ünlü av tüfeklerinin üretildiği Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi üretim ve hizmet kalitesini tescilledi

Konya’nın Beyşehir ilçesine bağlı Huğlu beldesinde kurulu bulunan ve dünyaca ünlü av tüfeklerinin üretildiği Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi üretim ve hizmet kalitesini tescilledi.
Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi Başkanı Ömer Kızılkaya, yaptığı açıklamada, sektörün lider markası olan Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi'nin avcıdan aldığı takdir, çalışan ve ortaklarından aldığı güç ile son 10 ve 15 yıllık kalkınma planlarına birçok yeni projeyi dahil ettiğini söyledi. Teknolojinin ve bilimin getirdiği yenilikleri en iyi şekilde kullanmayı prensip haline getiren Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi'nin gerek ISO belgeleri, gerekse uluslararası sektörel bazdaki diğer kabul edilmiş standart ve uygulamaları en iyi şekilde uygulamayı benimsediğini belirten Kızılkaya, "Kooperatifimiz bu başarılı yükselişini sürdürecektir" dedi.
Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi'nin son olarak kurmuş olduğu entegre kalite yönetim sistemleriyle sistem ve hizmet kalitesini tescillediğini ifade eden Kızılkaya, "Uluslararası geçerli ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 14004 Çevre Yönetim Sistemi ve OSAS 18001 İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Yönetim Sistemleriyle kurumsallaşma adına büyük adımlar atmıştır. Sektörün en önde gelen markalarından olan Huğlu Kasabası'ndan ismini alan ve bu yıl kooperatif olarak 50. yılını kutlayan Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifimiz kurmuş olduğu entegre kalite yönetim sistemleriyle üretim ve hizmet kalitesini tescillemiştir. 1914 yılında Türkiye'de tüfekçiliğin temellerini atarak iki yıl sonra 100. yaşını kutlayacak olan firmamız, ürettiği av tüfeklerinin yaklaşık yüzde 80'ini başta ABD, Çek Cumhuriyeti, Rusya, İngiltere Lübnan ve Fransa olmak üzere dünyada 50'nin üzerinde ülkeye göndermektedir. Firmamız, uluslararası geçerli ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi ve OHSAS 18001 İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Yönetim Sistemleriyle kurumsallaşma adına önemli bir yol kat etmiş, hem ulusal düzeyde hem de uluslararası arena da pazar payını arttırma yolunda büyük bir adımı başarıyla atmıştır. Kalite Yönetim Sistemlerinin etkin bir şekilde kurulmasından sonra, bir danışmanlık şirketi ile imzalanan kurumsal danışmanlık anlaşmasıyla kalite yolunda profesyonel destek alan kurumumuz, tüm çalışanların katılımıyla Kalite Yönetim Sistemlerini etkin bir şekilde işletip, üretim verimliliğini arttırmak, ürün ve hizmet kalitesini arttırmak, fireleri azaltmak ve çalışanlarına sürekli eğitimler aldırarak kişisel gelişimlerine destek vermek gibi önemli hedefleri kendisine ilke edinmiştir" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.