HTC Sınıfta Kaldı!

HTC Sınıfta Kaldı!

Tasarım konusunda her zaman yenilikçi olmayı başaran ve yaptığı telefonlar ile her daim kullanıcıların gönlünde özel bir yer eden HTC, konu yazılım güncellemesine geldiğinde maalesef LG gibi sınıfta kalmış bir üretici.

Geçtiğimiz ay tanıtılan HTC ONE modelinde Android 4.1.2 Jelly Beam kullanan ve arayüzünü HTC Sense 5.0 ile zenginleştiren firma yılın 2. çeyreğinin sonuna doğru One modeli için 4.2 Jelly Beam güncellemesinin geleceğini açıkladı. Önümüzdeki ay 4.2.2 güncellemesi ile çıkacak Galaxy S4’ ü düşününce firmanın neden “sınıfta kalmış bir üretici” dediğimi de daha iyi anlayabilirsiniz. Tüm bunları yanında 2012 yılında çıkmış bazı telefonlara da Android 4.2 ve Sense 5.0 güncellemesi de gelecek.

Bu modeller One X, One X+, ONE XL, One S, HTC Butterfly ve HTC Evo 4G LTE olarak sıralanıyor. Bu modellerden herhangi birine sahip değilseniz 4.2 ve Sense 5.0 güncellemesi beklemeyin. Not olarak şunu söylemek gerekirse; bu güncellemeyi alacağı söylenen cihazlar için henüz kesinleşmiş bir güncelleme tarihi belirtilmemiştir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.