HTC, One M8'i dünyaya tanıttı

HTC, One M8'i dünyaya tanıttı

HTC, yeni akıllı telefonu HTC One M8'i Londra'da gerçekleştirdiği etkinlikte dünyaya tanıttı.

Yeni HTC One (M8), yeniden şekillendirilmiş gövdesi ile dikkat çekiyor.

Zarif ve kaliteli tek parça metal gövde 5 inç Full HD (1080p) ekranı sararken, kenarlara doğru da inceliyor. Bu da daha pürüzsüz ve doğal bir tutuş sağlayan daha yumuşak kavisler oluşturuyor.

2.3 GHz dört çekirdekli Krait CPU’ya sahip Qualcomm Snapdragon 801 işlemci ve entegre 4G LTE’ye sahip yeni HTC One (M8), en yeni Android versiyonu olan Android 4.4 Kit Kat işletim sistemi ile destekleniyor. Cihazda, 2 GB RAM bulunuyor. 

HAFIZASI 128 GB KADAR ÇIKABİLİYOR

16 ve 32 GB olmak üzere iki farklı hafızalı modele sahip olacak olan HTC One M8’in toplam hafızası ise microSD kart desteği sayesinde 128 GB’a kadar artırılabilecek.

2600 mAh gücünde batarya kullanan telefonun ekranı çift tıklamayla açılıp kapanabilirken, cihazda yer alan ‘Olağanüstü Güç Tasarrufu Modu’ sayesinde batarya ömrünün yüzde 40 oranında daha fazla dayanması sağlanıyor.

AKILLI TELEFON KAMERASINDA YENİ BOYUT

Yeni HTC One (M8), Duo Kamera teknolojisine sahip dünyanın ilk akıllı telefonu olarak lanse edildi. Bu teknoloji, yenilikçi HTC UltraPikselTM modülü, ikili flaş ve 1080p FullHD video kaydı ile birleştirerek, mobil görüntülemeye başka bir boyut kazandırıyor. Bu sayede HTC One (M8), her türlü ışık koşulunda çok iyi görüntüler yakalıyor ve zengin, yüksek kalitede videolar çekiyor. Geniş açılı ön kamera ise 5 MP.

Duo Kamera, HTC UltraPixelTM modülüne eklenen derinlik sensörü ile öne çıkıyor. Böylece çekim yapılan görüntüde derinlik bilgisini detaylı bir biçimde yakalayarak, çektiğiniz fotoğraflar üzerinde çok daha fazla değişiklik yapmanıza imkân sağlayan bir dizi güzel ve yaratıcı efekti de beraberinde getiriyor.

UFOCUS

HTC One (M8), UFocus ile çekildikten sonra fotoğraflarınızın odaklarını değiştirerek anında profesyonel görünen portreler elde etmenize, ya da Foregrounder (Ön plan aracı) sayesinde arka planı yaratıcı efektlerle değiştirerek fotoğrafta istediğiniz bir objenin ön plana çıkmasına şaşırtıcı bir şekilde imkân veriyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.