Hoş ve hayırlı bir araya geliş

Hoş ve hayırlı bir araya geliş

Konyaspor Yönetim Kurulu, önceki akşam Büyükşehir Torku Arena Stadyumu içerisinde yer alan Arena Restaurant'ta Ak Parti İl Başkanı Musa Arat ve yönetim kurulu üyeleri ile yemekte bir araya geldi

MADDİ SIKINTILARI AŞMAK İSTİYORUZ

Torku Konyaspor Kulüp Başkanı Ahmet Şan, Yönetim Kurulu Üyeleri, Kulüp Genel Müdürü ve Anadolu Selçukspor Kulübü Başkanı Önder Sami Güven'in de hazır bulundupu yemek oldukça samimi bir ortamda gerçekleşti. Takımın son durumu hakkında Ak Parti İl Başkanı Musa Arat ve katılımcılara bilgi veren  Ahmet Şan, "Göreve geldiğimiz ilk gün söylediğimiz hedeflere doğru sağlam adımlarla ilerlemeye devam ediyoruz. Önceliğimiz içinde bulunulan maddi sıkıntının kulübün sırtında bir kambur olarak devam etmesine son vermekti. Bunu zaman içerisinde aşağı çekmeyi başardık. Ama tamamen bitmesi için şehrin tüm dinamiklerinin maddi kaynak arayışına destek vermesi gerekmekte. İnşallah bu konuda önümüzdeki günlerde daha sevindirici gelişmeler yaşanır” dedi.

YENİ STAD ŞEHRİMİZE HEYECAN KATTI

Takım olarak başarılı bir sezon geçirdiklerinin altını çizen Şan, “Maddi anlamda borç yükünden kurtulmakla birlikte sportif başarı içinde kendimize bir takvim belirlemiştik. Yeniden yükseldiğimiz Süper Lig'de ilk yılımızda kümede kalmayı başardık. İkinci senemizde geçen yıl sezonu 7.sırada tamamladık. Bu sene de yolumuza ligin zirvesinde ilk 7 takım arasında mücadelemizi sürdürerek devam ediyoruz. Şartlar, imkanlar iyi oldukça sportif başarı da kendiliğinden geliyor. Bunun için yönetim kurulumuz gece-gündüz mesai harcıyor. Teknik heyetimiz ve oyuncularımızda saha içerisinde emeklerini ortaya koyuyor. Kendilerine teşekkür ediyorum. Ayrıca yeni stadyumumuzda Konya sporuna yeni bir heyecan kattı. Taraftar profilimiz değişti. Bugün tüm Türkiye'de örnek gösterilen bir taraftara sahibiz. Stadyumumuz, milli maçlara en güzel şekilde yapılan ev sahipliği, taraftarlarımız derken Konya artık bir spor şehri kimliğine kavuştu. Biziim esas amacımız bu güzel oluşumun içine tüm kesimleri dahil ederek 'Spor Kimliği'ni oluşturmak" şeklinde görüş belirtti.

ARAT: KONYA SPOR ŞEHRİ OLDU

Torku Konyaspor'da geçmiş yıllarda yöneticilik yaptığını ifade eden Ak Parti Konya İl Başkanı Musa Arat ise "Konyaspor, Konya'nın önemli değerlerinden ve dışa açılan kapılarından. Geçmiş yıllarda yaşananları bir kenara bırakarak takım etrafından birleşildiği zaman başarı kendiliğinden gelecektir. Konyaspor'umuzun gidişatı iyi. İnşallah daha da iyi olacak. Stadyum, milli maçlara ev sahipliği yapmak, sporseverlerin takımlarına olan ilgisi artık Konya'mızı bir 'Spor Şehri' haline getirdi. Önümüzdeki yıllarda takımımızın hem ülkemizi hem de Konya'mızı Avrupa'da başarıyla temsil etmesi ise en büyük temennimiz"diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.