Hopa'da Bir Grup, Demirtaş İçin 'Bizim Çocuk' Yazılmasına Tepki Gösterdi

Hopa'da Bir Grup, Demirtaş İçin 'Bizim Çocuk' Yazılmasına Tepki Gösterdi

Artvin'in Hopa ilçesinde, cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş'a destek için kurulan standda yer alan 'bizim çocuk' ifadesine, bir grup tepki gösterdi.İlçe merkezindeki park önünde cumhurbaşkanı adayı Demirtaş için kurulan destek standına...

Artvin'in Hopa ilçesinde, cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş'a destek için kurulan standda yer alan 'bizim çocuk' ifadesine, bir grup tepki gösterdi.

İlçe merkezindeki park önünde cumhurbaşkanı adayı Demirtaş için kurulan destek standına gelen bir grup, Lazca ve Hemşince 'bizim çocuk' yazılmasına tepki göstererek, yazının kaldırılmasını istedi. Bunun üzerine standı kuranlar ile grup arasında tartışma yaşandı.

Tartışmanın büyümesi üzerine Hopa Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, Hopa Emniyet Müdürü Hakan Ülkü ve siyasi parti temsilcileri araya girerek, olayların büyümesini önlediler.

Hopa Emniyet Müdürlüğün çevik kuvvet ekipleri bölgeye gelerek güvenlik önlemi aldı. Tarafların arasına giren polis, olası kavganın önüne geçti. Hopa İş Merkezi önünde yaklaşık 1 saat bekleyen gruplar, olaysız dağıldı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.