Holmen Torku Konyaspor'da

Holmen Torku Konyaspor'da

Fenerbahçe, İsveçli futbolcusu Samuel Holmen'in sezon sonuna kadar Torku Konyaspor'a kiralandığını borsaya bildirdi.

Fenerbahçe, İsveçli futbolcusu Samuel Holmen'in sezon sonuna kadar Torku Konyaspor'a kiralandığını borsaya bildirdi.
 
Fenerbahçe Futbol AŞ'den Borsa İstanbul'a yapılan ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda da yer alan açıklamada, "Sözleşmesi 31.05.2016 tarihinde sona erecek olan profesyonel futbolcumuz Samuel Tobias Holmen'in 2015-2016 sezonu sonuna kadar geçici transferi konusunda Konyaspor Kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır" denildi.
 
Fenerbahçe'nin 2013-2014 sezonu öncesinde İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan transfer ettiği 31 yaşındaki orta saha oyuncusu, geçen sezon da Bursaspor'da kiralık olarak görev yapmıştı.
 

SAMUEL HOLMEN KİMDİR ?

1984, Annelund, İsveç doğumlu  Samuel Tobias Holmén futbola İsveç'in IF Elfsborg takımında başladı. 2002 yılında profesyonel futbol takımına giren oyuncu 2002-2007 yıllarında IF Elfsborg forması ile 112 maçta 18 gol attı. 2007 yılında Danimarka kulübü olan Brøndby IF'e transfer olan Holmen  Türkiye macerasına şimdiki ismi Medipol Başakşehir olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor’da başladı.   2010 yılında, Süper Lig ekiplerinden İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a transfer olan Samuel Holmen buradaki başarısı ile  17 Haziran 2013 tarihinde, Fenerbahçe’ye transfer oldu. Burada beklenen çıkışı gerçekleştiremeyen oyuncu Bursaspor’a kiralandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.