Hollanda’da transfer zirvesi

Hollanda’da transfer zirvesi

Atiker Konyaspor’un ikinci başkanı Selçuk Aksoy ve başkan yardımcısı Abbas Kılınç takımın durumunu incelemek ve Rıza Çalımbay ile transferler hakkında görüşmek için Hollanda’ya gitti

Atiker Konyaspor’da yeni sezon hazırlıkları Hollanda’da devam ediyor. Transfer komitesi de transfer konusundaki çalışmalarını sürdürüyor. Atiker Konyaspor’un ikinci başkanı Selçuk Aksoy ve başkan yardımcısı Abbas Kılınç takımın durumunu incelemek ve Rıza Çalımbay ile transferler hakkında görüşmek için Hollanda’ya gitti.

YÖNTECİLER VE HOCA TOPLANTI YAPACAK

Atiker Konyaspor’un ikinci başkanı Selçuk Aksoy ve başkan yardımcısı Abbas Kılınç takımın son durumu hakkında teknik direktör Rıza Çalımbay’dan bilgi alacak ve transferlerle ilgili istişarelerde bulunacak. Şuana kadar kaleye Ertuğrul Taşkıran, stopere Uğur Demirok sol beke Yevgen Opanasenko ve orta sahaya Marko Jevtovic’i transfer eden yeşil-beyazlı ekipte Rıza Çalımbay 3-4 transfer daha istiyor. Atiker Konyaspor transfer komitesi de stoper kanat ve orta saha bölgelerine takviye yapılması adına yoğun mesai harcıyor.

UMAR VE MUSA GÖRÜŞMELERİ DEVAM EDİYOR

Atiker Konyaspor’un gündeminde olan Osmanlıspor’un başarılı oyuncuları Umar Aminu ve Musa Çağıran transferi henüz resmiyet kazanmadı. Bu oyuncularla görüşmelerin olumlu devam ettiği ancak çeşitli kulüplerin devreye girmesinin süreci uzattığı ifade edildi. Teknik Rıza Çalımbay yaptığı açıklamalarda bu iki oyuncuyu istediğini sıkça dile getirmişti.

STOPER SORUNUNU ÇÖZMEK İSTİYOR

Stoper mevkiine Uğur Demirok’u transfer eden ancak Petar Filipovic’in takıma geç dönecek olması nedeniyle bu bölgeye takviye yapacak olan Atiker Konyaspor bu transferi birkaç içerisinde sonlandırmak istiyor. Fransa Lig 1 ekibi SCO Angers’in Fildişi asıllı 31 yaşındaki sporcusu İsmael Traore ve İtalyan ekibi Benevento’nun 24 yaşındaki Kamerun uyruklu futbolcusu Jean-Claude Billong’u gündemine alan yeşil beyazlıların stoper transferini bu hafta sonlandıracağı öğrenildi. Transfer komitesinin Traore’ye ağırlık verdiği öğrenildi. Kulübüyle sözleşmesi devam eden Fildişi Sahilli oyuncu geçen sezon Fransa’da 32 maça çıktı.

TRANSFER SEZONU 31 AĞUSTOSTA BİTECEK

Atiker Konyaspor yönetimi lig başlamadan eksik mevkileri tamamlamak için yoğun çaba harcıyor. Yönetim, menajer ve fiyat yükseltme oyunlarına düşmemek için transferde ince eleyip sık dokuyarak temkinli davranıyor. Konyaspor transfer komitesi takımın sezona hazır şekilde başlaması adına transferi bir an önce sonlandırmak istiyor. Süper Ligde sezon 10-12 ağustos tarihlerinde oynanacak maçlarla başlayacak. Transfer sezonu ise 31 Ağustos tarihinde sona erecek.

FERHAT TÜRKOĞLU merhabahaber.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.