Hollanda 6 - Letonya 0

Hollanda 6 - Letonya 0

Euro 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası eleme grubu maçında Hollanda, Amsterdam Arena'da ağırladığı Letonya'yı 6 - 0 yendi. Maçın ardından konuşan Hollanda Teknik Direktörü Guus Hiddink, "Ben geleceğim hakkında konuşmak istemiyorum. Ben bundan...

Euro 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası eleme grubu maçında Hollanda, Amsterdam Arena'da ağırladığı Letonya'yı 6 - 0 yendi.

Maçın ardından konuşan Hollanda Teknik Direktörü Guus Hiddink, "Ben geleceğim hakkında konuşmak istemiyorum. Ben bundan sonraki maçlara ve oyuncularımın performansına odaklandım. Letonya maçından sonra 2015 yılında oynayacağımız Türkiye maçına odaklandım. Ben bu maçlar haricinde pek spekülasyonlara girmek istemiyorum" dedi.

Türkiye ile karşı karşıya gelecekleri maçın son derece önemli olduğuna dikkat çeken Hiddink, "Çok büyük bir baskı altında Amsterdam Arena'da Letonya maçına çıktık. Bugün memnuniyet verecek başarılı bir oyun ile anahtar konumunda olan 3 puanı kazanmış olduk. Biz kesinlikle hiçbir şikayetin arkasına sığınmadan kazanmak amacı ile bu maça çıktık. Maça çok iyi motive olduk. Bu duygu ile oyuncularım iyi bir performans sergilediler. Aslında son zamanlarda takımla ilgili tartışmalar bize olumlu yansıdı" diye konuştu.

Guus Hiddink, Mart ortasında Türkiye ile oynayacakları maçta Hollanda Milli Takımı Teknik Direktörü olarak yer alacağını söyledi. Hiddink, "Ben Hollanda Futbol Federasyonu (KNVB) tarafından istihdam ediliyorum. Ayrıca ben takımımın başındayım. Buna ekleyecek bir şeyim yok" şeklinde konuştu.

Hazırlık maçında Meksika'ya 3-2 yenilmelerinin ardından, Letonya maçını kaybetmeleri durumunda istifa edeceğini söyleyen 68 yaşındaki Guus Hiddink teknik yönetiminde Hollanda ilk 5 maçtan 4'ünü kaybetmişti. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.