Hokey Takımından Vali Demirtaş’a Ziyaret

Hokey Takımından Vali Demirtaş’a Ziyaret

Amasya’da düzenlenen 16 yaş altı 2. Lig Hokey Yükselme Müsabakalarına katılarak başarı ile dönen Adıyaman Hokey Takımı sporcuları Vali Mahmut Demirtaş’ı makamında ziyaret etti.Hokey İl Temsilcisi Hasa...

Amasya’da düzenlenen 16 yaş altı 2. Lig Hokey Yükselme Müsabakalarına katılarak başarı ile dönen Adıyaman Hokey Takımı sporcuları Vali Mahmut Demirtaş’ı makamında ziyaret etti.

Hokey İl Temsilcisi Hasan Özekşi ile birlikte Vali Mahmut Demirtaş’ı makamında ziyaret eden sporcuların mutluluğuna Vali Mahmut demirtaş ortak oldu.

Adıyaman Hokey Takımını tebrik ederek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Mahmut Demirtaş, “Gençlik ve spora yapılan yatırımların başarı olarak geri dönmesi bizleri mutlu ediyor. Sporun her dalı güzeldir. İlimizde gençlerimizin sporla ilgilenmesi hem ruhsal hem fiziksel gelişimlerine faydalı olacaktır. Çocuklarımıza ve gençlerimize her türlü imkânı sağladığımız zaman, Adıyamanlı gençlerin neler başarabileceğini bu gençlerimiz bize gösterdiler. Tüm sporcularımızı ve teknik heyeti tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Bu başarıda emeği geçen herkese de ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.