Hırsızlar, Kendilerine Dayak Atan Esnafın Aracını Ateşe Verdi

Hırsızlar, Kendilerine Dayak Atan Esnafın Aracını Ateşe Verdi

Yalova Süleymanbey Mahallesi Mimar Sinan Caddesi üzerinde dün gece ilginç bir olay gerçekleşti. İşyerinin karşısında ikamet eden esnaf Suat Ali Asker, evine girmek için apartmana girdi. Bu sırada eşinin haber vermesi üzerine apartmanda hırsız...

Yalova Süleymanbey Mahallesi Mimar Sinan Caddesi üzerinde dün gece ilginç bir olay gerçekleşti. İşyerinin karşısında ikamet eden esnaf Suat Ali Asker, evine girmek için apartmana girdi. Bu sırada eşinin haber vermesi üzerine apartmanda hırsız olduğu iddia edilen 2 kişiyle karşılaşan Asker, karşılaştığı kişilerden birine tokat attı. Hızla uzaklaşan şahıslar sabaha karşı 04.00’de esnaf Suat Ali Asker’in aracını kundakladı.

77 DY 495 plakalı aracını sabaha karşı alevler içerisinde gören Suat Ali Asker, olay anını ise şöyle anlattı: "Karşı apartmanda oturuyorum. Bizim apartmana hırsızlık için girmişler. Onları yakaladık. Kin güttüler galiba. Ondan sonra arabamızı yaktılar. Sabaha karşı 04.00’de oldu. Apartmana girmişler, hanım görmüş. ‘Ne yapıyorsunuz apartmanda? Ne arıyorsunuz?’ diye sordum. Bir şey söylemediler. Bir tanesi de kabadayılık yaptı. Tokat attım ona. O kadar yani. Olay kapandı gitti diye biliyordum ama kapanmamış. Sabaha karşı gürültüye uyandık arabamız yanıyordu."

Yalova Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayla ilgili tahkikat başlattı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.