Hindistan Süper Ligi Yeniliklerle Başlıyor

Hindistan Süper Ligi Yeniliklerle Başlıyor

Futbola yatırım yapıp dünyaya ismini duyuran yabancı teknik direktör ve oyuncuları transfer eden Hindistan Süper Ligi yarın Atletico de Kolkata ile Mumbai City FC takımların karşılaşmasıyla başlayacak.10 Aralık’a kadar sürecek karşılaşmalar...

Futbola yatırım yapıp dünyaya ismini duyuran yabancı teknik direktör ve oyuncuları transfer eden Hindistan Süper Ligi yarın Atletico de Kolkata ile Mumbai City FC takımların karşılaşmasıyla başlayacak.

10 Aralık’a kadar sürecek karşılaşmalar sonrası puan sıralamasında ilk 4’e giren takımlar kendi aralarında mücadele edecek. Finale yükselecek iki takım arasında oynanacak müsabaka sonrasında şampiyon takım belli olacak. 8 takımdan oluşan Hindistan Süper Ligi şampiyonu 3 ay içerisinde sahibini bulucak.

Takımlar Avrupa’ya ismini duyuran oyunculardan David James, Robert Pires, Alessandro Del Piero, Freddie Ljungberg, Nicolas Anelka, David Trezeguet, Andre Santos, Marco Materazzi, Mikail Silvestre ve teknik direktör Arthur Zico’yu transfer etti. Yapılan bu ünlü oyuncu transferlerin Hindistan Ligi’ne ve Hintli futbolseverlere katkı sağlaması bekleniyor.

FIFA sıralamasının 158. sırasında yer alan Hindistan’ın dünya kupasına katılma hedefi var. Resmi 27 dili olan Hindistan’da Hint futbolseverler liglerini 8 kanaldan 5 dilde canlı yayında izleyebilme imkanına sahip. Yurt dışındaki vatandaşlar maçları www.starsports.com. sitesinden canlı izleyebilecek.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.