Hijyen Eğitimi Alan Berberlere Sertifika

Hijyen Eğitimi Alan Berberlere Sertifika

Adana Berberler Esnaf Odası tarafından düzenlenen iş sağlığı ve güvenliği ile hijyen eğitimi seminerini başarıyla tamamlayan esnaflara törenle belgeleri verildi.Erkek Berberler Odası tarafından Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme...

Adana Berberler Esnaf Odası tarafından düzenlenen iş sağlığı ve güvenliği ile hijyen eğitimi seminerini başarıyla tamamlayan esnaflara törenle belgeleri verildi.

Erkek Berberler Odası tarafından Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü ve MEKSA Vakfı işbirliği ile 2014 yılında düzenlenen iş sağlığı ve güvenliği ile hijyen eğitimi seminerlerine katılarak başarı gösteren berberler sertifika aldı. Adana Esnaf Odaları Birliği Eğitim ve Hizmet Binası Ahi Evran Salonu’nda gerçekleştirilen eğitim programlarına katılarak, belge almaya hak kazananlara sertifikaları Adana ESOB Başkanı Kazım Barışık ile Adana Erkek Berberleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İlhami Uygunsözlü tarafından dağıtıldı.

Birlik Başkanı Kazım Barışık, seminerlere katılarak belge almayı hak kazanan üyeleri tebrik ederek, “Yaptığınız işi seviyorsanız başarılı olursunuz. Önemli olan yaptığınız işi, ne olursa olsun sevmeniz lazım. İşini sevmeyen, işine saygısı olmayan başarılı olamaz. Müşterinize iyi huylu olun, kaliteli ve hijyenik ortamda güzel hizmet verirseniz emeğinizin karşılığını alırsınız.” diyerek işlerinde bol ve bereketli kazançlar diledi.

Oda Başkanı Uygunsözlü de “Seminerlere katılamayan esnaflarımıza da kayıtların devam ettiğini ve başvurularını yaparak, eğitimlerini ve 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu gereği iş yerlerinde bulundurmak zorunda oldukları sertifikalarını almalarını önemle duyuruyoruz.” diye konuştu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.