Heyecan tırmanıyor

Heyecan tırmanıyor

U17 Liginde ilk devre önümüzdeki hafta tamamlanacak. Liderlik yarışı tüm hızıyla devam ederken A Grubu lideri Demirspor ile en yakın takipçisi Tümosanspor arasındaki çekişme kıyasıya sürüyor

Futbol Amatör Küme U17 Liginde ilk devre önümüzdeki hafta oynanacak karşılaşmalar ile tamamlanacak.  Geçtiğimiz hafta sonu oynanan karşılaşmalar ile liderlik yarışı tüm hızıyla devam etti A Grubu lideri Demirspor ile en yakın takipçisi Tümosanspor arasındaki çekişme kıyasıya sürüyor. Geride kalan haftada lider Demirspor son sıradaki Konya Yolspor’u 2-1, ikinci sıradaki Tümosanspor ise Karapınar Belediyespor’u 1-0 yendi. Üçüncü sırada yer alan Telekomspor ise Konya Gençlerbirliği karşısında rakibine 2-0’la boyun eğdi ve zirveden koptu. Haftanın en farklı sonucu ise İhsaniye Gençlerbirliği-Çatalhüyük Çumra Belediyespor maçında alındı. Yeşil-kırmızılı son haftaların formda takımı konuk Çumra ekibi rakibini 8-1 yendi B Grubunda lider Torku Konya Şekerspor, Selçukspor’u 3-0’la geçip, zirvedeki yerini korudu. İkinci sıradaki Araplarspor ise Ereğlispor’la 2-2 berabere kaldı. İddiasız iki takımın mücadelesinde ise Konya 1907 Spor, Havzanspor’u 3-1’le geçerek üç puanın sahibi oldu. C Grubu lideri Konyaspor, Yeni Meramspor karşısında sahadan 8-0’lık galibiyetle ayrılarak koltuğunu sağlama aldı. İkinci sırada yer alan ve Konyaspor’u yakından takip eden Akşehir Endüstrispor, güçlü Selçuklu Belediyespor’u 2-1 yenerek zirve iddiasından kopmayacağını ispatladı. C Grubunda Akşehir Belediye Kültürspor haftayı bay geçerken, Akşehir Gençlikspor ile 1905 Ultraaslan arasında Akşehir’de oynanması gereken maç KPSS nedeniyle takımların erteleme istemesi üzerine ileri bir tarihe ertelendi.
U15’te de ilk yarı tamamlanıyor
Futbol Amatör Küme U 15 Ligi’nde sezonun ilk yarısı bu hafta oynanacak mücadeleler ile sonuçlanacak. Bu kategoride. A Grubu lideri Telekomspor, sezona çok kötü bir başlangıç yapan ancak haftalar ilerledikçe toparlanan Çatalhüyük Çumra Belediyespor’la deplasmanda 3-3 berabere kaldı. İkinci sıradaki Havzanspor da, dişli takımlardan Araplarspor’la 2-2 berabere kalıp puanları paylaştı. Konya İdmanyurdu Tümosanspor’u 4-2 yenerek 3 puanın sahibi oldu. Konya Gençlerbirliği ise Karabağ Gençlerbirliği’ni 2-1’le geçti. B Grubunda yaşanan yarış daha çok ilgi çekiyor. Konyaspor, Konya Torku Şekerspor ve Selçuklu Belediyespor’un zirve kapışması nefesleri kesiyor. Geride kalan haftada derbi niteliği taşıyan maçta Konya Torku Şekerspor, Konyaspor’u 2-0’lık net skorla yenip liderliği kaparken rakibini de üçüncü sıraya gönderdi. Bu iki takımın amansız takipçisi Selçuklu Belediyespor da Yeni Meramspor’u 6-0 yenerek ikinci sıraya yükseldi. Demirspor ise, 1905 Ultraaslan karşısında maçtan 7-0 yenik ayrıldı. Grupta yeni takımlardan Konya Karakartalları, ligden çekilen Selçukspor’a karşı 3-0 hükmen galip sayıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.