Hesaplar 3 puan için

Hesaplar 3 puan için

Karabükspor maçının hazırlıklarına ara vermeden devam eden Konyaspor’da tüm hesaplar galibiyet üzerine yapılıyor. Yeşil-beyazlı temsilcimizde İbrahim Ege dışında önemli bir eksik bulunmuyor

Konyaspor, Pazar günü iç sahada oynanacağı Karabükspor maçı için kenetlendi. Rakibini yenerek 3 hafta sonra yeniden galibiyetle buluşarak durgunluğu üzerinden atmak isteyen yeşil-beyazlı takımda hazırlıklar devam ediyor. Bir günlük izinin ardından haftanın ilk çalışmasını Salı sabahı yapan Kartallar, akşam ise Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde üç gruba ayrılarak dönüşümlü olarak çift kale maç ve çabukluk-koordinasyon çalışması yaptı. Düz koşuyla başlayan antrenmanda İbrahim Ege takımdan ayrı fizyoterapist Ahmet Bayrak gözetiminde çalıştı. Yaklaşık 1 saat 25 dakika süren antrenman açma-germe hareketleriyle sona erdi.
PLANLAR 3 PUAN İÇİN YAPILIYOR
Konyaspor, dünü de akşam saatlerinde yaptığı teknik-taktik antrenmanıyla devam ettirdi. Bugün ve yarına da taktik çalışacak olan Kartallar, Karabükspor maçının hazırlıklarını Cumartesi günü ter idmanıyla tamamlayarak Tatlıcak tesislerinde kampa girecekler. Takımda, İbrahim Ege dışında eksik yok. Teknik adamlar, Karabük maçına kadar; kondisyon ve teknik-taktik çalışmaları kadar, moral motivasyonuna da ağırlık verecekler.
Konyaspor yöneticileri ve teknik adamlar, Pazar günü saat 16.00’da oynanacak maç için taraftarları stada davet ederek destek istediler. Yöneticiler, Karabükspor’un iyi bir takım olduğunu, ancak Konyaspor’un da iyi bir kadroya sahip olduğunu belirterek, “taraftarlarımızın vereceği destekle Karabükspor’u yenerek evine eli boş göndereceğiz. Bu maç için galibiyetten başka düşüncemiz yok” şeklinde konuştular.
KONYASPOR’A MADDE DESTEK
Konya Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafından Konyaspor’a 100 bin TL’lik maddi destek sağlandı.. Konayaspor’un maddi anlamda sıkıntı yaşadığı bu günlerde gerçekleştirilen bu desteğin bir kıvılcım olacağını söyleyen başkan Bahattin Karapınar, diğer kurum, kuruluş ve kişileri de kulübe maddi katkıda bulunmaya davet etti. Yönetim Kurulu Başkanlığını Konya Sanayi Odası ve TSE Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil’in yaptığı Konya Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü tarafından yapılan 100 bin TL’lik maddi destek konusunda açıklama yapan Başkan Bahattin Karapınar şunları söyledi.
”Konyaspor’un Konya’yı temsil ettiği ve bu temsilin adına yakışır bir şekilde yapılmasından hareketle kulübümüze gereken maddi desteğin sağlanması için Konya’mızdaki odalar, kişi, kurum ve kuruluşlar ile sanayicilerimize destek çağrısında bulunmuştuk. Bu konuda ilk katkıyı daha öncede desteklerini esirgemeyen KOS Müdürlüğü sağladı ve 100 Bin TL maddi katkı yaptı. Bu desteklerinden dolayı başta KOS Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil ve yönetim kurulu olmak üzere destek veren sanayicilerimize teşekkür ediyoruz. İnanıyoruz ki, 100 bin TL’lik bu destek oluşacak bir yardım seferberliğinin ilk kıvılcımı olur ve Konya’mız Konyaspor’a sahip çıkarak içerisinde bulunduğu sıkıntılı dönemden kurtulması adına el birliğiyle destek verir. Bunu yapacak güce sahip olduğumuza inanıyoruz.”
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.