Hem Eğlendiler Hem De Öğrendiler

Hem Eğlendiler Hem De Öğrendiler

Balıkesir Özel Fırat Ortaokulu'nda düzenlenen "En Güzel Hücre Modeli Pasta Yarışması" öğrencilerden büyük ilgi gördü. Okulun 6. sınıf öğrencileri arasında düzenlenen yarışmada hücre şeklindeki birbirinden güzel ve renkli pastalar...

Balıkesir Özel Fırat Ortaokulu'nda düzenlenen "En Güzel Hücre Modeli Pasta Yarışması" öğrencilerden büyük ilgi gördü. Okulun 6. sınıf öğrencileri arasında düzenlenen yarışmada hücre şeklindeki birbirinden güzel ve renkli pastalar yaptı. Pastalarda hücrenin bütün bölümleri çeşitli malzemeler kullanılarak belirlendi, ardından afiyetle yenildi. Öğrenciler, birinci olmak için birbirleriyle yarışırken, hem eğlendi hem de öğrendi.

Verdiği kaliteli eğitim ve elde ettiği başarılarla Balıkesir'in gururu olan Özel Fırat Ortaokulu'nda 6. sınıf öğrencileri arasında 'En Güzel Hücre Modeli Pasta Yarışması' düzenlendi.

Fen Bilimleri öğretmeni Sinan Eren koordinatörlüğünde düzenlenen, en güzel hücre modeli yaş pasta yarışması öğrencilerin gruplar halindeki yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Hem eğlenip, hem öğrenen ve anneleriyle birlikte yaş pasta yapma imkânı bulan öğrenciler bu etkinlikten büyük keyif aldı. Pastanın üzerine hücrenin kısımlarını ve organellerini yerleştiren öğrenciler, hücre modeli etkinliğini tamamlamış olmanın haklı gururunu yaşadı. Biten grupların pastalarına jüri tarafından puanlar verilip, dereceler belli olduktan sonra ise okulun tüm öğrencileri yapılan pastaları afiyetle yedi.

Yarışmada birinci Rabia Orasan, ikinci Ceren Okman, üçüncü ise Melisa Avcı'ya ödülleri okul yönetimi tarafından verildi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.