Helvacızade Grubu’ndan iftar

Helvacızade Grubu’ndan iftar

Helvacızade Grubu’nun büyük Ramazan buluşması gerçekleşti. Helvacızade Grubu düzenlediği iftar davetinde tüm çalışanlarını, iş ortaklarını, distribütörlerini biraraya getirdi.

Paylaşmanın, bir arada olmanın ve manevi duyguların bir kat daha öne çıktığı Ramazan ayında gerçekleşen buluşmaya bin 200 davetli katıldı. Türkiye’nin en büyük 500 kurumu arasında yer alan ve Konya’daki üretim tesisleri ile üç ana iş kolunda başarıyla faaliyet gösteren Helvacızade tüm paydaşlarını iftar davetinde buluşturdu. Konuklarla tek tek ilgilenerek katılımları için teşekkür eden Helvacızade yöneticileri ve üyeleri, gerçekleştirdikleri çalışmalar ile ilgili önemli bilgiler de verdi. Yatırımlarıyla dünyada ve Türkiye’de fark yaratan işlere imza atan Helvacızade’nin başarılar konuklar tarafından memnuniyetle karşılanırken Helvacızade hakkında şunlar konuşuldu: Helvacızade Grubu endüstriyel gıda imalatı sektöründe Türkiye’nin en büyük kurumları arasında:

2-2.20150713102855.jpg

Helvacızade Grubu Fortune Dergisi'nin imalat, ticaret, hizmet ve inşaat sektörlerini kapsayan Fortune 500 Türkiye Araştırması’nın sonuçlarına göre ülkenin Endüstriyel gıda imalatı sektöründe Türkiye’nin en büyük 23’üncü  şirketi oldu. Zade Vital, sağlık alanında önemli adımlar atarak, ülkeye hizmet etmeye devam ediyor. Helvacızade Grubu’nun sekiz yıl önce sağlık alanında başlattığı yatırımlar büyüyerek sürüyor. Helvacızade, Avrupa’nın en büyük yumuşak kapsül üretim tesislerini hizmete açmaya hazırlanıyor. Açılışının sonbaharda yapılacağı Zade Vital Üretim Tesisleri ile birlikte her gün yeni ürünler geliştirilebilecek. Helvacızade, iftar davetine desteklerinden dolayı distribütör firmalar Reckitt Benckiser, Koroplast, Düzey Gurubu, Tat Bakliyat, Tariş-Tar&Paz, Ak-Hel, Billur Tuz, Europap, Alpa Unları, Balin Şekerleme, Eyüp Sabri Tuncer, Fora Zeytin ve Laçin Soda’ya teşekkürlerini sundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.