Hedeften şaşmadık

Hedeften şaşmadık

Konyaspor’da mersin maçında alınan yenilginin üzüntüsü devam ediyor. Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, kötü gidişe dur demek adına her şeyi yaptıklarını ancak bir türlü başarılı olamadıklarını söyledi


Mersin İdman Yurdu maçını değerlendiren Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, “Tayfun’un görmüş olduğu kırmızı kart oyunumuzu etkiledi. Maalesef son haftalarda bizim adımıza yaşanan hakem facialarına bir yenisi daha eklenmiş oldu. Yediğimiz üçüncü gol çok net bir şekilde ofsayt. Biz kazanmak ve kötü gidişimize dur demek adına her şeyi yapıyoruz. Ama futbol şanssızlığının da bizimle birlikte olduğunu düşünüyorum. İşin gerçeği Mersin İdman Yurdu karşısında beklediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. Rakiplerimiz kendi sahalarında yenildiler. Bu fırsatı iyi değerlendirmemiz gerekirdi. Artık sezonun tamamlanmasına 8 hafta kaldı. Bir kez daha söylüyoruz. Bu 8 haftayı iyi değerlendirmek zorundayız. Her hafta aldığımız sonuçlarla gittikçe ilk 2 hedefimizden uzaklaşıyoruz. İnşallah düzlüğe çıkacağız. Çaykur Rizespor maçıyla bir çıkış yakalamak istiyoruz” diye konuştu.

”Gol atma sıkıntısı çekiyoruz” diyen Karapınar, “Mersin İdman Yurdu maçında da ilk yarı 4 net gol pozisyonumuz var. Karşı karşıya pozisyonlardan birini gole çevirebilsek belki maçın seyri çok daha farklı olacak. Elimizdeki mevcut kadro sezonun ilk yarısında başarıya imza atan kadro. Bu oyuncularla ligi tamamlayacağız. Hedefimizden herhangi bir şaşma yok. Ben Konyaspor Kulübü Başkanı Bahattin Karapınar olarak inancımdan hiçbir şey kaybetmedim. Bu takımı sezon sonunda inşallah Süper Lig’e çıkartacağız” şeklinde görüş belirtti.
Karapınar, Konya’nın daha fazla birlik beraberlik olması gerektiğini belirtirken “Kendi sahamızda oynadığımız maçlarda özellikle taraftarlarımızın desteğine daha fazla ihtiyacımız var. Geçen hafta Karşıyaka maçında yaşanan olaylar hepimizi etkiledi. Birlik olarak Konyaspor’u bu sene bütün Konya’nın desteğinin Süper Lig’e çıkarması gerekir. Biz ateşten bir gömlek giydik ve yola çıktık. Özellikle herkesin yanımızda olmasını istiyoruz. Bir tane Konyaspor var ve herkes Konyaspor’a sahip çıksın” dedi.
TAYFUN: KAZANMAMIZ GEREKİYOR
Mersin İdman Yurdu ile yaptıkları maçı kaybettikleri için çok üzgün olduklarını söyleyen takım kaptanı Tayfun Türkmen, “Maça iyi başladık. 1-0, 2-0 hatta 3-0 öne geçeceğimiz pozisyonları yakaladık. Ama yine mağlup duruma düştük. Arkasından benim yaptığım büyük bir hata sonrası kırmızı kart görmem ile 10 kişi kaldık. Ama takım olarak inancımızı kaybetmedik. En az 1 puan alacağımıza inanıyorduk. İkinci yarının hemen başında ikinci golü yememize rağmen oyundan kopmadık ve 2-1’i bulduktan sonra oyunu tamamen rakip sahaya yıkarak üstün oynadık. Fakat şanssız bir gol ile 3-1 mağlup olduk. Mersin İdman Yurdu maçı için kendi adıma söyleyeceklerim, hem mağlup olduğumuz için, hem de kritik bir hata yaparak takım arkadaşlarımı 10 kişi bıraktığım için çok üzgünüm. Camiamızdan, takım arkadaşlarımdan, bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımızdan, hocamızdan ve son olarakta ailemden özür diliyorum. Rakiplerimiz kaybetti. Ama artık bizimde üzerimize düşeni yapmamız ve kazanmamız gerekiyor.  Bu kötü gidişat her takımın başına gelebilir. Fakat bizimki biraz uzun sürdü. Bunu bir yerden döndüreceğiz. Zaman daralıyor. Ama bu takımın içeride dışarıda yenemeyeceği takım olmadığını ilk yarı biz gösterdik. Bu bir bütünlük işi. Sadece futbolcuların mücadeleleriyle olmuyor. Camiamızı da yeniden havaya sokarak, başta biz oyuncular ayağa kalkacağız, ardından da bütün Konya şehrini ayağa kaldıracağız. İnşallah ligin son 8 haftasını en iyi şekilde tamamlayacağız. Henüz kaybedilmiş bir şey yok. O yüzden önümüzdeki ilk maç Çaykur Rizespor mücadelesini alarak üzerimizdeki ölü toprağını atarak mutlu sona ilk adımı atacağız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.