Hedeften sapmadık

Hedeften sapmadık

Konyasporun tecrübeli isimlerinden Zafer Demir, kendilerine yönelik yapılan eleştirileri dikkate aldıklarını ve Süper Lig hedefinden sapmalarının söz konusu bile olmadığını söyledi

İki haftada yaşanan puan kayıplarının her şeyin sonu anlamına gelmediğini ve Süper Lig hedeflerinden kesinlikle bir sapmanın söz konusu olmadığını ifade eden Konyaspor’un tecrübeli isimlerinden Zafer Demir, yeniden bir çıkış yakalayacaklarını ve Süper Lige yükseleceklerine inandıklarını söyledi.

Sözlerine "Eleştiriler olacak. Biz bunları kişiliğimize dokunmadığı sürece dikkate alıyoruz. Ama biz zaten kendi kendimizi de eleştiriyoruz" diyerek başlayan Zafer Demir, "İki haftada istediğimiz futbolu oynayamadığımız gibi bizim adımıza ciddi puan kayıpları da yaşadık. Fakat bu iki haftada yaşadığımız puan kayıpları her şeyin bittiği anlamına gelmez. Bizim Gaziantep B.Ş.Bld.Spor karşısında aldığımız yenilgiyi kimse beklemiyordu. Bir de üzerine Kayseri deplasmanında Erciyesspor önünde alınan beraberlik eklenince tedirginlik başladı. Alınan 1 puan açıkçası bize yetmiyordu. Galip gelmiş olsaydık her şey daha güzel olacaktı. Bunları geride bırakmak zorundayız. Çünkü önümüzde Dardanelspor ile oynayacağımız çok önemli bir maçımız var. Gerekli moral motivasyonla o maça en iyi şekilde hazırlanmamız ve çıkmamız gerekiyor. Az da olsa puan kaybetme kredimiz vardı. O kredimizden biraz yemiş olduk. Süper Lig hedefimizden sapma gibi bir durum söz konusu değil. Taraftarlarımızın puan kayıplarında tepkileri olacaktır. Ama bu Gaziantep B.Ş.Bld.Spor maçı sonrasındaki gibi 'yuh'lamalara dönerse bu da Konyaspor taraftarına yakışmaz. Birlik beraberliğe daha çok ihtiyacımız olduğu bir dönemde taraftarlarımızın olumlu desteklerine daha fazla ihtiyacımız var. Sadece biraz akordumuz bozuldu. Çok tecrübeli bir takımımız var. Bize fazla bir şeyin söylenmesine gerek yok. Biz neyin ne olduğunun farkındayız. Futbolcu olarak kendimizi eleştiriyoruz. Bizim kötü gidişe dur dememiz için sadece bir galibiyete ihtiyacımız var. Onu aldığımız zaman sağlam ve emin adımlarla, ilk yarıda olduğu gibi yolumuza devam edeceğimize inanıyoruz" şeklinde görüş belirtti.
Zafer Demir, Pazar günü Dardanelspor ile oynayacağımız karşılaşma ile ilgili olarak da "Bundan sonra Bank Asya 1.Lig'de oynanacak her maç zor. Biz eleştirilerimizi yaparken en çok 'nasıl olsa kazanırız' gözüyle bakılan Gaziantep B.Ş.Bld.Spor maçını kaybetmemize üzüldük. Oradan gereken dersleri aldık. Rakipleri kesinlikle küçümsememek lazım. Bizde bu saatten sonra böyle düşünüyoruz. Moral bozukluğunu üzerimizden attık. Neşeliyiz. Yolumuza devam etmek adına böyle olmamız lazım. Olmuşla ölmüşe yapılacak birşey yok. Biz yolumuza devam ediyoruz. İnşallah Dardanelspor maçımıza gerçek Konyaspor taraftarlarını bekliyoruz. Konyaspor, bizim değil Konya halkınındır. Onlar bu takımın gerçek sahipleridir. Taraftarlarımızı Dardanelspor maçına bekliyoruz. Kazanarak yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.