Hedeflerimiz büyük

Hedeflerimiz büyük

Konya TÜRSAB BYK'da yaklaşan seçimler öncesi meslektaşlarıyla biraraya gelen Konya TÜRSAB Birlik Hareketi, proje ve hedeflerini paylaştı. Birlik ve beraberliğin vurgulandığı toplantı, Konya ve Karaman turizmcilerini biraraya getirdi

Konya Turizmi için büyük bir önem taşıyan Konya TÜRSAB BYK seçimleri öncesi adaylar arası çalışmalar hız kazandı. Şubat ayının üçüncü haftası yapılması planlanan ve 115 delegenin oy kullanacağı Konya TÜRSAB BYK seçimlerine Farma Tur Acenta sahibi Semih Altan Başkan adaylığında hazırlanan Konya TÜRSAB Birlik Hareketi, öncekigün Dedeman otelde Konya ve Karaman'lı turizmcileri biraraya getirdi. Düzenlenen yemekli toplantıda katılımın yoğunluğunun yanısıra Kazım Yanar Başkanlığındaki mevcut yönetimde bulunan Cengiz Dağdeviren ve Erdal Doğan'ında bulunması birlik ve beraberlik resmi olarak beğeni kazandı. Şehitlerin unutulmadığı, terör olaylarının kınandığı toplantıda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu, TÜRSAB Genel Başkanı Başaran Ulusoy ile Konya TÜRSAB BYK eski Başkanları ve yönetimlerine teşekkür edildi.

2-1.20160111093435.jpg

BÜYÜK PROJELERİMİZ VAR

Toplantıda ilk konuşmayı yapan ve Birlik Hareketinin amacının Konya Turizmi ve acentalarının geleceği olduğunu söyleyen Konsay Tur sahibi Özdal Karahan, yönetim listesinde projesi olan tüm meslektaşlarına kapının açık olduğunu ifade etti. Tatlı bir seçim yarışı olmasını istediklerini ve bunun için birlik ve beraberilğin önemli olduğunu söyleyen Karahan, seçimin hayırlı olmasını diledi. Daha sonra kürsüye gelen Konya TÜRSAB BYK Başkan Adayı Semih Altan ise, sözlerine Şahitleri rahmetle anarak terörü ise lanetleyerek başladı. Birliğin beraberliğin önemine dikkat çeken Altan, Birlik Hareketi olarak proje ve hedeflerinin olduğunu bunların Konya ve Karamanlı turizmcileri için önemli olduğunu belirtti. “Hep beraber olursak başarırız” diyen Semih Altan, “Büyük projelerimiz ve hedeflerimiz var. Bunun için bu yola talip olduk. Burda ben değil biz diyen birliktelikle büyük işler yapacağına inanan meslektaşlarımız var. Konya TÜRSAB BYK olarak yeni bir soluk getireceğiz. Bunun için dua ve desteklerinize ihtiyacımız var” dedi.

2-5semih-altan.jpg

YENİ KOMİSYONLAR KURULACAK

Birlik Hareketi olarak katılımcı, destekleyen, sosyal ve proje üreten TÜRSAB olacaklarını da söyleyen Altan, Proje ve AR-GE Komisyonu başta olmak üzere, hac ve umre, kültür turları, otel ve bilet, denetleme ve basın ve halkla ilişkiler komisyonları kurarak sorunları çözümleri ve gelişimi hızlı bir şekilde sağlayacaklarını ifade etti. 2016 yılının Konya'da turizmde kongreler yılı olacağının da altını çizen Semih Altan, Uluslararası Helal Turizm konferansı Konya'da yapılacak. Bunun gibi birkaç kongrede yine Konya'da olacak. Bunun için iyi bir hazırlık gerekiyor. Biz bunun içinde gerekli çalışmaları yapıyoruz” dedi. Konuşmaların ardından söz alan katılımcılar Birlik hareketinin hayırlı olmasını dileyerek başarılar temenni ettiler.

EMRE ÖZGÜL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.