Hedefimiz üst siralar

Hedefimiz üst siralar

Cenk Özcan, "Biliyorsunuz bizim önceliğimiz Konyaspor A takımına oyuncu kazandırmak. Ancak bunun yanında elimizden geldiği kadar üst sıralara doğru gitmeyi istiyoruz. Oyuncularımız bugün istenilen her şeyi yaptılar" dedi.

Spor Toto 2. Ligi Beyaz Grup'ta sezona 4-0’lık Kahramanmaraşspor galibiyeti ile başlayan Anadolu Selçukspor teknik direktörü  Anadolu Selçukspor Teknik Direktörü Cenk Özcan maç sonrası yaptığı açıklamada, “Öncelikle yeni sezon hepimize hayırlı olmasını diliyorum. Sezona kazasız belasız başlamak çok önemliydi. Herkesin ayaklarına sağlık, maçımıza gelerek bizi izlediler ve desteklediler" dedi.

MAÇA ÇOK İYİ BAŞLADIK

"Karşılaşmaya çok iyi başladık" diyerek sözlerine başlayan Anadolu Selçukspor teknik direktörü Cenk Özcan, "Oyunun hemen başında bir gol bulduk, planımız ilk yirmi dakika oyunu üçüncü bölgede sonrasında ise ikinci bölgede tutmaktı. Bunu gerçekleştirdik. Golü bulduktan  sonra 2-3 net pozisyon daha bulduk. Eğer onları gol yapabilseydik maç daha önce kopabilirdi. Rakibimiz gerçekten dirençli ve her iki devrede ayakta kalabilen bir yapıdaydı" sözlerini kullandı.

FİZİKSEL GÜCÜMÜZ ORTAYA ÇIKTI

Karşılaşmada fiziksel güçlerinin maçın 60.dakikasında ortaya çıktığını ifade eden Cenk Özcan, "Karşılaşmada özillekle 60'tan sonra fiziksel gücümüz biraz daha ortaya çıkınca, attığımız paslarda da isabet sağlayınca golleri bulduk. Oyuncularımız bugün istenilen her şeyi yaptılar. Elbetteki ufak tefek hatalarımız var, her geçen gün gelişeceğiz. Biliyorsunuz bizim önceliğimiz Konyaspor A takımına oyuncu kazandırmak. İşte gördüğünüz gibi takımda genç arkadaşlar var, oyuna giren genç oyuncular gereken mücadeleyi gösterdi" şeklinde görüş belirtti.

HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM

"Önceliğimizin yanında elimizden geldiği kadar da yapabildiğimizin en iyisini yapıp üst sıralara doğru gitmeyi hedefliyoruz" diyen Cenk Özcan konuşmasını şu cümlelerle tamamladı: "İnşallah bunu yapabilecek güce ve kuvvete sahibiz. Tüm arkadaşlara, yönetimimize oyuncularımıza teşekkür ediyoruz. Bu galibiyeti başkanımıza, yönetimimize ve tüm taraftarımıza hediye ediyoruz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.