Hedefimiz şampiyonluk

Hedefimiz şampiyonluk

Konya Süper Amatör Küme'de kuralar çekildi. Ligin ilk haftasında Meram Kara Kartallar, Yeni Emirgazispor ile deplasmanda karşılaşacak.

Süper Amatör Kümede maçlar 13-14 Ekim tarihinde oynanacak. 12 takımın yer aldığı Süper Kümede 22 hafta sonunda şampiyon olan takım Bölgesel Amatör Lige direkt çıkacak. İkinci takım ise Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Konya takımları arasında ikinci olan takımla play-out mücadelesi verecek.
Meram Kara Kartallar Kulüp Başkanı Mustafa Metin ve teknik direktör Faysal Bayramoğlu fikstürü değerlendirdi. Kulüp Başkanı Metin, "Biz şampiyonluk mücadelesi verecek takımlardan bir tanesiyiz. Amacımız doğrultusunda bütün rakiplerden puan alma çabası içerisinde olacağız. İlk hafta kendi evinde geçtiğimiz sezon iyi maçlar çıkaran Yeni Emirgazi Belediyespor ile oynayacağız. İlk haftadan üç puan alarak lige iyi başlamak istiyoruz" dedi.

LİGE İYİ BAŞLAMAK İSTİYORUZ

Teknik direktör Faysal Bayramoğlu ise, "Lige iyi başlamak her zaman avantajdır. Süper Amatörde çıkacağımız ilk maçta kazanıp iyi başlarsak genç oyuncularımızın motive olması açısından bizim için iyi olacaktır. Emirgazi Belediyespor geçtiğimiz sezon son maçlarda ligde kalmayı garantilemiş olması kötü takım olduklarını göstermez sonuç itibariyle ligin tecrübeli takımları arasında. Lige iyi başlayıp şampiyonluğa ulaşan ekip olmak için elimizden geleni yapacağız." ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.