Hedefimiz ilk iç saha galibiyeti

Hedefimiz ilk iç saha galibiyeti

Mehmet Uslu: Üst üst iki zorlu deplasman maçını oynadık ve bu iki maçtan 4 puan kazandık. Şimdi hedefimiz Mersin. İlk iç saha galibiyetimizi Mersin İdmanyurdu'nu yenerek alacağımıza inanıyoruz

Medicana Sivasspor karşısında rakiple olduğu kadar sıcak hava ve olumsuz saha koşulları ile de mücadele etmek zorunda kaldıklarını söyleyen Torku Konyaspor'un tecrübeli oyuncusu Mehmet Uslu, üst üste 2 deplasman maçından alınan 4 puanın ilerleyen haftalarda kendilerine büyük katkısının olacağını söyledi.

KOŞULLAR OLUMSUZDU

Medicana Sivasspor maçına kazanmak için çıktıklarını belirten Mehmet Uslu, "Oyunun ilk yarısında iki takım adına da mücadele vardı. Gol pozisyonu yoktu. Ama bunda bence en önemli etken olumsuz saha koşullarıydı. Oldukça kuru bir saha ve uzun çimler iki takım adına da oyun kurmayı, paslaşmayı engelledi. Buna bir de maçın oynandığı saatteki hava eklendi. Oyun içerisinde hem rakiple hem de olumsuz saha koşulları ile mücadele ederken, diğer taraftan da yüksek rakım nedeniyle nefes almakta zorlanıyorduk. Bu iki takım adına da böyleydi. İkinci devre rakip daha baskılı başladı. Fazla pozisyona girmese de oyunun kontrolü kendilerindeydi. Her şeye rağmen çok iyi mücadele ettik ve savunma yaptık. Rakip 10 kişi kaldıktan sonra kontrol tamamen bize geçti. 2-3 tane pozisyonumuz var. Ama değerlendiremedik. Sonuçta berabere bitirdiğimiz maçtan 1 puan aldık. Oynadığımız oyuna bakınca kötü bir sonuç diyemeyiz” dedi..

HEDEFİMİZ MERSİN

Torku Konyaspor olarak önemli ve zorluk derecesi yüksek olan iki deplasman maçından 4 puan çıkardıklarını, bunun da asla küçümsenmeyeceğini bildiren tecrübeli futbolcu, hafta sonunda oynanacak olan Mersin İdmanyurdu maçından da galibiyetle ayrılacaklarını söyledi. Uslu, sözlerini şöyle tamamladı:

“Üst üste oynadığımız 2 deplasmandan 4 puan çıkardık. Bu puanlar bize ilerleyen haftalarda büyük katkı sağlayacak. Bu sezon sahamızda oynadığımız 2 maçta kazanamadık. Hafta sonu Mersin İdmanyurdu'nu konuk edeceğiz. İnşallah o maçtan 3 puanla ayrılarak taraftarlarımıza ilk iç saha galibiyetini hediye etmek istiyoruz. Bunu başaracağımıza inanıyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.