Hedef Sivasspor

Hedef Sivasspor

Torku Konyaspor’da, Cuma akşamı yapılacak Sivasspor maçı öncesi sarı kart cezalısı Ömer Ali dışında eksik yok. Kart cezasını tamamlayan Rangelov takımdaki yerini alacak

Torku Konyaspor’da Osmanlıspor maçı geride kaldı ve gözler Sivasspor maçına çevrildi. Cumartesi günü, Osmanlıspor karşısına Ziraat Türkiye kupasında Beşiktaş’ı yenmenin verdiği yüksek moralle çıkan, ancak rakibiyle berabere kalarak 2 puan kaybeden yeşil-beyazlı takımda, bu kayıpla puan hesabı şaştı. Fikstür gereği Osmanlıspor ve Sivasspor  ile iç sahada üst üste oynayacakları iki maçı da kazanarak 6 puan almayı amaçlayan Kartal’da Sivasspor hazırlıkları devam ediyor.  Pazar günü yenileme antrenmanı yapan ve dün de haftanın ilk antrenmanına çıkan Torku Konyaspor’da, Cuma akşamı yapılacak Sivasspor maçı öncesi sarı kart cezalısı Ömer Ali dışında eksik yok. Kart cezasını tamamlayan Rangelov takımdaki yerini alacak. Maçın biletleri muhtemelen yarına satışa çıkartılacak. Torku Konyaspor’da, Sivasspor karşılaşmasının ardından futbolculara iki gün izin verileceği bildirildi. Yeşil-beyazlılar ligin 23. haftasında ise, deplasmanda oynayacakları Mersin İdmanyurdu maçının hazırlıklarına Pazartesi günü başlayacaklar.   

SİVASSPOR CEPHESİ

Spor Toto Süper Lig'de dün Çaykur Rizespor'u 2-1 mağlup eden Medicana Sivasspor, ligin 22. haftasında yeşil-beyazlı temsilcimiz Torku Konyaspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarına ara vermeden başladı. Teknik direktör Mesut Bakkal, kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenman öncesinde sahada futbolcularıyla kısa süreli toplantı yaparak çeşitli uyarılarda bulundu. Koşuyla başlayan, açma ve germe hareketleriyle devam eden idmanda futbolcular antrenmanı iki grup halinde sürdürdü.Çaykur Rizespor karşılaşmasında forma giyen futbolcular yenileme antrenmanı yaparken diğer grup ise pas çalışması ile idmana devam etti. Sakatlıkları bulunan Erkan Kaş ve Djakaridja Kone çalışmada yer almadı.

SPOR SERVİSİ/AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.