Hedef galibiyet rota 3.Lig!

Hedef galibiyet rota 3.Lig!

Bölgesel Amatör Lig 5.Grup'u şampiyon tamamlayan temsilcimiz Sarayönü Belediyespor gözünü 3.Lig öncesi oynanacak play off maçına dikti. Sarayönü'nde tek hedef 90 dakika sonucunda kazanan taraf olmak

Sarayönü'nde gözler 3.Lig öncesi oynanacak TM Kırıkkalespor maçına çevrildi. Bölgesel Amatör Lig 6.Grup'u lider tamamlayan TM Kırıkkalespor ile Afyon'da oynayacak temsilcimiz Sarayönü Belediyespor maçın hazırlıklarını bugün tamamlayacak. Afyon'da kampa giren temsilcimiz Sarayönü Belediyespor'da sakat veya cezalı futbolcu bulunmuyor.Sarayönü Belediyespor'da tek hedef TM Kırıkkalespor'u yenip 3.Lig'e adını yazdırmak.

SERİNİN HİÇBİR ÖNEMİ YOK

Temsilcimiz Sarayönü Belediyespor'un Teknik Direktörü Niyazi Kart gazetemize özel açıklamalarda bulunarak play off maçının önemine değindi. Kart, Kırıkkalespor'un 21 maçlık namağlup serisinin gözlerini korkutmadığını belirterek, "Önemli olan bu maçta kazanmak. Son 8 maçtır galibiyet serisinin hiçbir önemi yok.Biz bu maçı kazanmak istiyoruz. İnşallah kazanacağız" şeklinde konuştu.

3.LİG TAKIMINA İHTİYACIMIZ VAR

Sarayönü taraftarına çok şey borçlu olduklarını belirten Kart, "Sarayönü Belediyespor taraftarı 3.Lig'i hak eden bir taraftar. Konya'nın 3.Lig'de bir takıma gerçekten ihtiyaç var. Alttan gelen oyuncular bizim gibi takımlarda oynayıp Konyaspor'da forma giymeli. Tüm Konya halkından bize destek olmalarını bekliyoruz" dedi. Kırıkkalespor'un iyi bir kadrosunun olduğunu ifade eden Kart, "Kırıkkalespor'u iyi analiz ettik. Eksiğimiz yok. Tam kadro hazırız. Tek amacımız kazanmak" sözlerini kullandı.

SARAYÖNÜ ÇOK İYİ BİR EKİP

Bölgesel Amatör Lig 6.Grup'u lider bitiren TM Kırıkkalespor Teknik Direktörü Hasan Erkin Şimşir gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Erkin, Sarayönü'nün çok iyi bir ekip olduğunu belirterek, "Sarayönü 12.Grup birincisinden biri. Rakibimizi iyi analiz ettik ve araştırdık. Sarayönü'nün çok iyi bir takım olduğunu biliyoruz. Gönül isterdi ki her grup birincisi 3.Lig'e çıksın. Play offa yükselen her takım 3.Lig için savaşacak. Her takımın amacı sadece 3.Lig'e çıkmak" ifadelerini kullandı.

RAKİBİMİZE SAYGI DUYUYORUZ

Sarayönü Belediyespor'un bir ilçe takımı olduğu için küçük görmediklerini belirten Şimşir konuşmasını şöyle sürdürdü: "Rakibimize saygı duyuyoruz. Sarayönü bir ilçe olmasına rağmen ciddi yatırımlar yaptı. Bu sezon sadece bir mağlubiyet aldık. Yozgatspor'a mağlup olduk.Son 8 maçımız final havasındaydı. Hepsini kazanmasını bildik. 8 maçlık galibiyet serimiz var. 21 maçtırda mağlubiyet yüzü görmüyoruz. Bu seri rakibimize gözdağı verebilir. Sarayönü maçında iyi oynayıp, 3.Lig'e çıkıp Kırıkkale halkını mutlu etmek istiyoruz."

AHMET SÜTCÜ merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.