Hedef Antalya

Hedef Antalya

Pazar günü Ziraat Türkiye Kupası maçında Antalyaspor'u konuk edecek olan Torku Konyaspor'da bu maçın hazırlıkları sürüyor.Tek maç üzerinden oynanacak karşılaşmayı kaybeden kupaya veda edecek

KARŞILAŞMA 15.45'DE  

Torku Konyaspor’da Pazar günü Antalyaspor ile oynanacak kupa maçının hazırlıkları devam ediyor. Ziraat Türkiye kupasında, Salı günü Etimesgut Belediyespor'u yenerek grup birincisi olan ve kupada oynadığı 7 maçta yenilgi almayan Torku Konyaspor'da gözler Antalyaspor maçına çevrildi. Kupada ilk 16 taktım arasına adına yazdıran Kartallar, Pazar günü H grubu ikincisi Antalyaspor ile Konya’da karşı karşıya gelecek. Tek maç olarak yapılacak karşılaşmayı kazanan takım bir üst tura yükselecek. Yenilene takım ise kupaya veda edecek. Gruptan yenilgisiz birinci olarak çıkmayı başaran ve ligden sonra bu yıl kupada da başarılı bir çıkış yapan Konyaspor’da hedef, Antalyaspor’u da yenerek çeyrek finale adını yazdırmak. Yeşil-beyazlı takımda eksik yok. Moral süper. Tüm camia galibiyette birleşti.  Pazar günü Konya Büyükşehir Torku Arenada oynanacak ve muhtemelen saat 15.45’de başlayacak maçın biletleri de bugün satışa çıkartılacak.

GENÇLERE ANLAMLI DESTEK

Konyaspor'da alt yapı yönetim kadrosu ve antrenörlerin gerçekleştirdiği toplantı sırasında gündeme gelen ‘Torku Konyaspor ile Anadolu Selçukspor'da farklı kategorilerde forma giyen genç futbolcuların bir takım ihtiyaçlarının karşılanması için profesyonel takımdan destek istenmesi’ projesi hayata geçiyor. Oyuncuların maddi destekleri ile U11’den başlayarak U21 takımlarına kadar her seviyede top koşturan genç futbolculara hediye çekleri dağıtılacak ve anlaşma yapılan firmanın mağazalarından ihtiyaçları doğrultusunda istedikleri ürünü almaları sağlanacak.Konyaspor ve Anadolu Selçukspor alt yapılarında görev yapan yönetici ve antrenörler, A Takımdan gelen bu anlamlı destek karşısında futbolcuları adına son derece mutlu olduklarını ve başta Aykut Hoca olmak üzere projeye destek veren herkese teşekkür ettiklerini açıkladılar.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.