Hedef Adanaspor

Hedef Adanaspor

Konyaspor’da, Adanaspor maçı öncesi hasta olan kaleci Haluk’un tedavisi sürdürülürken, Serhat takımdan ayrı düz koşular yapıyor. Kartal’da idman ve maç eksiği bulunan Uğur ve Koray dışında eksik yok

Cumartesi günü, kendisi gibi Play-Off mücadelesi veren Adanaspor ile 31. haftanın açılış maçına çıkacak olan Konyaspor’da hazırlıklar galibiyet parolasıyla sürüyor. Yeşil-beyazlı takımın, dün maçın oynanacağı saatte yapılan antrenmanında futbolcuların hırslı oldukları gözlendi.. taktik ağırlıklı çalışmada, teknik direktör Ziya Doğan oyunu durdurarak futbolcuları yapacakları hareketler ve alacakları pozisyonlar konusunda sık sık uyardı. Bugün de duran topların değerlendirileceği çalışmanın ardından taktik antrenmanı yapacak olan kartallar, akşam da Tatlıcak tesislerinde kampa girecekler.

Konyaspor’da, Adanaspor maçı öncesi hasta olan kaleci Haluk’un tedavisi sürdürülürken, Serhat Akyüz ise takımdan ayrı düz koşular yapıyor. Konyaspor’da antrenman ve maç eksiği bulunan Uğur Akdemir ve Koray dışında eksik yok.. Geçen hafta sakatlığı nedeniyle takımda yerini alamayan kaptan tayfun ise takımla birlikte çalışmalara başladı.. Bu futbolcunun durumu maç günü belli olacak.. Tayfun’un muhtemelen 18 kişilik maç kadrosunda yer alması ve karşılaşmanın durumuna göre ilerleyen dakikalarda oyuna girebileceği ileri sürüldü. 
Öte yandan, Konyaspor-Adanaspor maçının biletleri 1 ile 60 lira arasında değişen fiyatlarla biletx gişelerinden satışa çıkartıldı. Taraftarlar biletlerini bugün de gişelerden temin edebilecekler. Biletlere yarında stad gişelerinden satılacak.
UGUR: SÜPER LİGE ÇIKACAĞIZ
Konyaspor’un Ziya Doğan ile birlikte bir çıkış yakaladığını söyleyen Uğur Yanıkdemir, iyi mücadele etmeye başladıklarını, deplasmanda kazandıklarını, tek eksiklerinin iç sahada 3 puan sevinci yaşamak olduğunu belirterek, yarın ki maçta Adanaspor'u mağlup edeceklerine inandıklarını söyledi.
Play-Off yolundaki en büyük rakiplerinden biri olan Boluspor'a karşı deplasmanda alınan galibiyetle önemli bir avantaj elde ettiklerini ifade eden Uğur Yanıkdemir, "Ziya hocamızın gelişiyle birlikte takımımızda önemli değişiklikler oldu. Bunlar maçlara da yansıdı. 2'si deplasman olmak üzere 3 maça çıktık ve yine 2'si de deplasmanda galibiyetler aldık. Kötü gidişe dur derken bir nebze de olsa moral bulduk. Ama daha işimizin bitmediğini biliyoruz. Sezon başında yola çıkarken, tek düşüncemiz Süper Lig'e yükselmekti. Bu hedefimizden belki ilk 2 takım arasına girerek çıkmak zor gibi görünüyor. Ama iş burada bitmiyor. Daha Play-Off'lar var. Biz takım olarak Konyaspor'a olan borcumuzu sezon sonunda Süper Lig'e takımımızı taşıyarak ödeyeceğimize inanıyoruz. Önümüzde 4 lig maçımız var. Tüm maçlara olduğu gibi kalan maçlarımıza da içeride dışarıda kazanmak için çıkacağız” dedi.
ÜZERİMİZDEKİ BASKIYI ATTIK
Üzerlerinde kazanamamanın verdiği bir baskının olduğunu söyleyen Uğur, “Takım olarak kazanama stresini üzerimizden attık. Ama iç sahada haftalardır galip gelememenin verdiği bir baskı var. Tek eksiğimiz alacağımız 3 puanla bu baskıdan da kurtulmak. Her şey yolunda gidiyor. İyi çalışıyoruz. Adanaspor'u mağlup ederek neredeyse unuttuğumuz içsaha galibiyet sevincini bu hafta yaşamak istiyoruz. Seyircilerimizin bizi yalnız bırakmamalarını ve kalan haftalarda da desteklerini sürdürmelerini bekliyoruz. Bu takımın gerçek sahibi onlar. El ele vererek birlik beraberlik içerisinde hareket ettiğimiz zaman başaramayacağımız bir şey yok. Bunun sezonun ilk yarısında gösterdik. Öncelikli hedefimiz Adanaspor maçını kazanarak 4 haftalık dönemde bir seri yakalamak. Daha sonra da play-off grubunda başarılı olarak Süper Lig'e yükselmek. Bir kez daha tekrarlıyorum. Biz takım olarak Süper Lig'e çıkacağımıza inanıyoruz. Taraftarlarımızın, camiamızın ve Konya şehrinin de buna inanmasını ve bizim yanımızda olduğunu hissettirmesini bekliyoruz" diye görüş belirtti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.