Hedef 6 galibiyet

Hedef 6 galibiyet

Torku Konyaspor Basketbol Başkan Yardımcısı Kerem Öten, takımın son haftalardaki performansı ve transferle ilgili açıklamalarda bulundu.

Torku Konyaspor Basketbol Başkan Yardımcısı Kerem Öten, takımın son haftalardaki performansı ve transferle ilgili açıklamalarda bulundu. Son 3 haftada 2 galibiyet aldıklarını hatırlatan Öten, “İlk yarıda hedefimiz 6 galibiyetti. 5 galibiyette fena olmaz demiştik. Ertelenen Efes maçıyla birlikte ilk yarıda 3 maçımız var. Bunların hepsini kazanmak istiyoruz ama alabileceğimiz bir galibiyetle hedefimizi yakalamış olacağız. İlk yarıyı 6 galibiyetle tamamlamak bizim için önemli bir iş olur. Ligde giderek rekabet düzeyi artıyor. Herkes herkesi yenebiliyor. Son üç maçın ikisini kazanmak moralimizi yükseltti. Bu motivasyonla İBB maçını kazanmak hedefindeyiz. Daha sonra oynayacağımız Trabzonspor ve Efes maçlarından da iyi sonuçlar alarak ligin ikinci yarısında korkulu rüya görmek istemiyoruz” dedi.

Yeni transfer JR Reynolds hakkında da konuşan Öten şunları söyledi: “Çok kariyerli bir oyuncu transfer ettik. İzlediğim ve güvendiğim bir oyuncu. Takıma ciddi katkı verecektik. Her oyuncu büyük beklenti ile transfer ediliyor. Biz Brazelton içinde büyük beklenti içindeydik. Kendisi son derece kariyerli bir oyuncuydu ama bizde aşı tutmadı. İnşallah Reynolds’da böyle bir şey olmaz ve ilk maçtan itibaren takıma katkı verir”.

Şimdilik başka transfer düşünmediklerini ifade eden Kerem Öten “Yeni transferi görüp değerlendireceğiz. 4 numaradan geçen hafta iyi katkı aldık. Reynolds’ın gelişi ile bu katkı daha da artacağını düşünüyorum. Böylece transfere de gerek kalmaz. Biz en önemli transferleri takım içinden yaptık. Merthan ve Doğukan son dönemde ciddi katkı veriyor. Bundan da son derece mutluyuz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.