Hedef 3’te 3

Hedef 3’te 3

Atiker Konyaspor, Süper Lig’in ilk yarısında kalan 3 maçta da kayıp istemiyor. Yeşil-beyazlı ekip Trabzonspor ve Akhisar ile deplasmanda Kasımpaşa ile iç sahada oynayacak. Atiker Konyaspor ilk devreyi ilk beş içinde bitirmek istiyor

Spor Toto Süper Ligin 15. Hafta maçında deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak olan Atiker Konyaspor’da hazırlıklar sürüyor.  Teknik direktör Aykut Kocaman’ın gelişiyle birlikte takım ve şehirdeki pozitif enerji sonuçlara da yansıyınca  yeşil-beyazlı taraftarlar  beklentilerini yükseltti.

Süper Lig’de üst sıraları hedefleyen yeşil-beyazlı ekip, kalan 3 maçta en az 7 puan toplamayı hedefliyor. Deplasmanda Galatasaray ile berabere kalarak puanını 18’e çıkaran Anadolu Kartalı, evinde oynadığı Alanyaspor maçını ise 2-0 kazanarak güzel bir çıkış yakaladı.  Yeşil-beyazlı ekip kalan haftalarda Trabzonspor, Kasımpaşa ve Akhisarspor ile karşılaşacak.

Aykut Kocaman ile geleceğe umutla bakan ve son maçlardaki etkili futboluyla göz dolduran Atiker Konyaspor’un bu 3 maçta sergileyeceği performans ikinci yarıdaki hedefini de belirleyecek. Temsilcimiz, ilk yarıyı 26 puan ya da üstünde tamamlamak istiyor. Bu hedefin gerçekleşmesi halinde  sezonun ikinci yarısında yeniden Avrupa kupalarına katılma yoluna girecek ve yönünü bu hedefe doğru çevirecek. Aykut Kocaman’ın ekibi özellikle iç sahada oynayacağı Kasımpaşa maçında kayıp yaşamak istemiyor.

Yeşil-beyazlı ekibin Süper Lig’de son 4 maçta bileği bükülmedi. Anadolu Kartalı, söz konusu periyotta deplasmanda Sivasspor ve Galatasaray ile berabere kalırken, taraftarının önünde Ankaragücü ve Alanyaspor maçlarından galibiyetle ayrıldı. Temsilcimizin 4 maçlık periyotta savunma performansıyla da göz kamaştırdı. Yeşil-beyazlı ekip, bu maçlarda kalesinde sadece 1 gol görürken, bu golü de Galatasaray maçında kendi kalesine atmıştı. 5 maçlık kötü serinin ardından 4 maçta 8 puan toplayan Konyaspor, puanını 21’e çıkardı.

Aykut Kocaman’ın ekibi, ilk yarıda oynayacağı 3 maçta 25 puanın üstüne çıkmayı hedefliyor. Yeşil-beyazlı ekip, 15. haftada deplasmanda Trabzonspor, 16. haftada sahasında Kasımpaşa ile karşılaştıktan sonra, ilk yarıya Akhisarspor ile deplasmanda oynayacağı maçla nokta koyacak.

FERHAT TÜRKOĞLU

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.