Hedef 3 puan almak

Hedef 3 puan almak

Süper Ligde 31. hafta maçında Kasımpaşa ile deplasmanda karşılaşacak olan Konyasporda hazırlıklar tamamlandı

Yeşil-beyazlılar, bugün İstanbul’a uçacaklar ve Sürmeli otelde kampa girecekler

 

 

Konyaspor’da, Kasımpaşa maçının hazırlıkları başladı. Ligde kalan 4 maçını da kazanarak Sivasspor’un kaybetmesini bekleyecek olan yeşil-beyazlılar, Cumartesi günü İstanbul’da, ligde son sırada yer alan Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek. Parola: iyi futbol ve galibiyet. Teknik direktör Yılmaz Vural’ın daha önce Kasımpaşa’yı çalıştırması nedeniyle rakibi tanımasının verdiği avantajı da en iyi şekilde değerlendirerek 3 puan almayı amaçlayan Konyaspor’da moral süper.

 

Beşiktaş maçının ardından, bir gün dinlenen ve Çarşamba günü çalışmalara başlayan Kartalların Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde gerçekleştirilen antrenmanına tüm oyuncular katılırken, burnuna aldığı darbe sonucu sakatlanan Mehmet Sedef takımdan ayrı olarak yürüyüş yaptıktan sonra tesislere geçerek tedavi oldu. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman el topu ile devam etti. Futbolcular daha sonra iki seri olarak denge ve sıçrama çalışması yaparken, antrenman açma-germe hareketleriyle tamamlandı. Sakatlığı iyiye giden ve çalışmalara başlayan Mehmet Batdal ise Performans Antrenörü Serhat Galimane yönetiminde takımdan ayrı çalıştı.

 

Konyaspor’da, Kasımpaşa maçının hazırlıklarının Konya ayağı dün öğle saatlerinde basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanla tamamlandı. Kasımpaşa maçının provasını yapan yeşil-beyazlılar, bugün sabah uçakla İstanbul’a giderek Sürmeli Resort otelde kampa girecekler. Konyaspor’da hazırlıklar bugün İstanbul’da yapılacak çalışmayla tamamlanacak. Takımda Mehmet Batdal dışında eksik yok. Yönetici, teknik adam ve futbolcular galibiyette birleştiler.

 

KONYASPOR VE VURAL’A ÖDÜL

 

Kısa adı TÜRFAD olan Türkiye Futbol Adamları Derneği Genel Merkezi tarafından düzenlenen 23.kuruluş yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen 'İnsanlar Yaşarken de Anılmalıdır' ödül töreni önceki gün İstanbul'da yapıldı. Törende Konyaspor Dünya Fair Play Kutlama Mektubu ödülünü, Konyaspor teknik direktörü Yılmaz Vural ise “Spor Kulübü Yöneticiliği” ödülünü aldı. TÜRFAD’ın Konyaspor’a verdiği ödülü Kulüp Genel Müdürü Önder Sami Güven alırken, daha önce bir kez bireysel bir kezde Konyaspor PAF Takımı ise Dünya Fair-Play ödülü alan Alt Yapı Genel Koordinatörü İsmet Karababa'da gecede özel davetli olarak yer aldı.

 

VURAL: KAZANACAK GÜCÜMÜZ

 

Eski takımı Kasımpaşa ile zorlu bir maça çıkacaklarını söyleyen Konyaspor teknik direktörü Yılmaz Vural, Kayserispor ve Beşiktaş maçlarında takımın ortaya koyduğu kazanma inancını, iyi futbol oynama isteğini memnunlukla karşıladığını belirterek, Kasımpaşa maçında da aynı düşünceyle sahaya çıkacaklarını söyledi. Vural, “Kasımpaşa’nın durumu malum. Onların hedefi de maçı kazanmak. İki takımda sahaya kazanmak için çıkacak. Ancak, benim oyuncularımın mücadele ve futbol oynama isteğini herkes gördü. Dolayısıyla bu maça da hem iyi oynamak hem de kazanmak için çıkacağız. Seyircilerin keyifli bir izleyeceğini düşünüyorum. Rakip takımın yöneticilerinin açıklamalarına takılmıyoruz. Biz işimizi iyi yapmanın ve Konya’ya 3 puanla dönmenin hesaplarını yapıyoruz. Bizim hesabımız kitabımız, plan ve programlarımız kazanma adınadır” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.