Hazırlık Maçını Kazanan Rusya, Capello'yu Rahatlattı

Hazırlık Maçını Kazanan Rusya, Capello'yu Rahatlattı

Hazırlık maçında Macaristan'ı yenmeyi başaran Rusya, son günlerde eleştirilen hocası Fabio Capello'yu az da olsa rahatlatı.Brezilya Dünya Kupası ve 2016 Avrupa Şampiyonası grup elemelerinde istenilen sonuçları alamayan Rusya Milli Futbol Takımı'nın...

Hazırlık maçında Macaristan'ı yenmeyi başaran Rusya, son günlerde eleştirilen hocası Fabio Capello'yu az da olsa rahatlatı.

Brezilya Dünya Kupası ve 2016 Avrupa Şampiyonası grup elemelerinde istenilen sonuçları alamayan Rusya Milli Futbol Takımı'nın antrenörü Fabio Capello son günlerde sert eleştirilere maruz kalıyordu. Basında devamlı gönderileceği konuşulan Capello'yu zaman zaman Rusya Spor Bakanı Vitaliy Mutko da eleştiriyor. Maç öncesi basında yer alan birçok haberlerde Rusya'nın olası mağlubiyeti Capello'nun istifasına neden olacağı yazıldı.

İtalyan hocaya 4 aydan beri alacaklarının ödenmemesi, gönderileceği yönündeki haberlerin çoğalmasına da neden oluyor. 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunan Capello ise bu konuyu şimdilik konuşmuyor.

Baskı altında Macaristan maçına çıkan Capello ve ekibi karşılayı 2-1 kazanmayı başardı. Hakem Cüneyt Çakır'ın yönettiği maçın 49. dakikasında Rusya, Sergey İgnaşeviç ile öne geçti. Karşılaşmanın 80. dakikasında Aleksandr Kerjakov durumu 2-0 yaparken 86. dakikada Nemanja Nikolic Macaristan'ın tek golünü kaydetti. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.