Hayırsever İşadamı Sorgun Belediyespor'a 30 Bin Lira Destek Verdi

Hayırsever İşadamı Sorgun Belediyespor'a 30 Bin Lira Destek Verdi

Yozgatlı hayırsever işadamı Bilal Şahin, Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 6. Grup'ta mücadele eden Sorgun Belediyespor’a 30 bin lira destek sağladı.İlde eğitim başta olmak üzere çok sayıda hayır hizmetlerinde bulunan Şahin, yaptığı...

Yozgatlı hayırsever işadamı Bilal Şahin, Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 6. Grup'ta mücadele eden Sorgun Belediyespor’a 30 bin lira destek sağladı.

İlde eğitim başta olmak üzere çok sayıda hayır hizmetlerinde bulunan Şahin, yaptığı açıklamada en büyük yatırımın insana yapılan olduğunu söyledi. Şahin, “İlimiz ve ilçelerimizde sporun gelişmesi için elimizden geldiğince yardım etmeye çalışıyoruz. Geçen yıl amatör kümede oynayan bazı takımlarımıza malzeme desteğinde bulunmuştuk. Bu yıl da Yozgat’ı beş sezondur BAL'da ilimizi temsil eden Sorgun Belediyespor’a destek olmak amacıyla 30 bin lira katkıda bulunduk. Bundan sonra da elimizden geldiğince destek olmaya çalışacağız.” dedi.

Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek de desteklerinden dolayı Şahin’e teşekkür ederek, "İşadamımız Bilal Bey, her alanda ilimizin ve ilçemizin gelişmesine yönelik katkılarını sürdürüyor. Sorgun Belediyespor’a yardım için İstanbul’da işadamlarıyla bir toplantı düzenlemiştik ve hayırsever işadamımız Bilal Şahin Bey’i de davet ettik. Sağolsun, toplantımıza katıldı ve kulübümüze 30 bin lira destek sağladı. Kendisine çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Sorgun Belediyespor Kulüp Asbaşkanı Nihat Künbetli de katılarından dolayı Şahin’e teşekkür ederek, "Bir yerde sporun gelişmesi için işadamlarının desteğine ihtiyaç vardır. Hayırsever işadamımız Bilal Şahin Bey, kulübümüze 30 bin lira destek sağladı. Kendisine çok teşekkür ediyoruz." dedi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.