Haydi Anadolu

Haydi Anadolu

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Konya Anadolu Selçukspor, sezonu evinde açacak. Yeşil-beyazlılar bugün saat 16.00’da Fethiyespor ile karşı karşıya gelecek. Maçta Emre Malok düdük çalacak

Spor Toto 2. Lig  Beyaz Grup’ta mücadele edecek temsilcimiz Konya Anadolu Selçukspor, 2015-2016 sezonuna kendi evinde ‘merhaba’ diyecek. Yeşil-beyazlılar sezonun ilk hafta maçında bugün Fethiyespor’u konuk edecek. Atatürk Stadyumu’nda oynanacak mücadele saat 16.00’da başlayacak. Karşılaşmada Emre Malok düdük çalacak. Malok’un yardımcılığını Yusuf Bozdoğan ve Mustafa Cüneyd Çalışkan yapacak. Karşılaşmanın 4. Hakemi ise Tolga Ahmet Kalaycı.  Fethiyespor hazırlıklarını tamamlayarak dün kampa giren Konya Anadolu Selçukspor’da, hedef sezona 3 puanla başlamak. Yeşil-beyazlı takımın teknik patronu Abdurrahman Baysungur, “Sezona iyi hazırlandık. Genç ve yetenekli bir kadroyla yola çıkıyoruz. Takımıma güveniyorum. Fethiyespor’u mağlup ederek, sezona iyi bir başlangıç yapmak ve sezon boyu bunu sürdürmek istiyoruz. Sezonun ilk maçında tribünleri dolu olması da bize artı bir güç verecektir. Taraftarlarımızı maça davet ediyoruz” dedi.

2. LİG'DE PERDE AÇILIYOR

2015-2016 sezonu bugün oynanacak Konya Anadolu Selçukspor-Fethiyespor maçıyla başlayacak. Spor Toto 2. Lig'de birinci devre 20 Aralık Pazar günü yapılacak maçlarla tamamlanacak. Ligde ikinci devre 17 Ocak 2016'da başlayacak ve normal sezon 30 Nisan 2016'da sona erecek. 2. Lig'de toplam 36 takım, beyaz ve kırmızı olmak üzere 2 grupta çift devreli lig usulüne göre mücadele edecek. 18 ekibin yer aldığı gruplarda ilk sırayı alacak takımlar 1. Lig'e yükselecek. Gruplarda 2, 3, 4 ve 5. sırayı alan takımlar, 1. Lig'e yükselecek son ekibin belirleneceği play-off müsabakalarına katılacak. Her iki grupta da 16, 17 ve 18. sırada kalacak toplam 6 takım ise 3. Lig'e düşecek. Play-off'larda kendi gruplarında ikinciler beşincilerle, üçüncüler de dördüncülerle çift maç eleme usulüne göre eşleşecek. İlk müsabakalar 4. ve 5. takımların sahasında oynanacak. 3. Lig'de geçen sezon gruplarında şampiyon olan Tuzlaspor, Eyüpspor, Anadolu Üsküdar 1908 ile play-off'ta galip gelen Sivas Belediyespor, Ankara Demirspor ve İstanbulspor, yeni sezonda 2. Lig'de mücadele edecek. Geçen sezon 1. Lig'de son 3 sırada yer alarak küme düşen Manisaspor, Bucaspor ve Orduspor da 2. Lig'de ter dökecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.