Haydi Anadolu

Haydi Anadolu

Anadolu Selçukspor bugün sahasında Ofspor ile kritik bir maça çıkacak.

Yeşil-beyazlı ekip küme düşme hattına gerilememek için bu maça mutlak galibiyet hedefi ile çıkacak.saat 13.30’da başlayacak mücadele Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumunda oynanacak

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor sezonun 32. hafta maçında sahasında Ofspor ile karşı karşıya gelecek.  Atatürk Stadyumunda oynanacak mücadele saat 13.30’da başlayacak.Karşılaşmayı  İstanbul Bölgesinden Mustafa Kürşad Filiz yönetecek. Filiz’in yardımcılıklarını Cüneyt Taner ve Segah Tunçkol  yapacak. Maçın 4. Hakemi ise Mustafa Cüneyd Çalışkan.Yeşil-beyazlı ekip küme düşme korkusu yaşamamak için bu maçı kazanmak istiyor.

Sıralamada rakibinin üzerinde bulunan yeşil-beyazlı ekip bu  maçtan galip ayrılmanın planlarını yapıyor. Anadolu Selçukspor bu maç kaybettiği takdirde  puan sıralamasında rakibinin gerisine düşecek ve küme düşen takımlar potasına girmiş olacak. Anadolu Selçukspor zorlu maç öncesinde  34 puanla 12. sırada yer alırken Ofspor ise 32 puan ve maç eksiği ile 16. Sırada yer alıyor. Grupta statü gereği 16,17,18 ve19. takımlar küme düşecek.

İÇ SAHADA GALİBİYETE HASRET

Yarın sahasında Ofspor ile karşılaşacak olan Anadolu Selçukspor sahasında 5 maçtır kazanamıyor. Anadolu Selçukspor iç sahadaki son galibiyetini sezonun 19. haftasında oynanan 1461 Trabzon karşısında almıştı. Yeşil-beyazlı ekip o maçtan buyana iç saha da kazanamıyor.

ŞANSIZLIĞIMIZI BU ÖNEMLİ MAÇTA KIRMAK İSTİYORUZ

Abdurrahman Baysangur: “Ligin son altı maçına final maçı olarak bakıyorduk. Birisini geride bıraktık. Önümüzde iki maç var ve sonrasında fikstür gereği bir hafta maç yapmadan geçireceğiz. Bu araya girmeden oynayacağımız iki maçtan galip çıkmak istiyoruz. Daha doğrusu bu araya girdiğimizde topladığımız puanlarla artık matematiksel olarak ta düşme hattından tamamen kurtulmuş olmayı arzuluyoruz. Ofspor’u konuk edeceğiz. Deplasmanda 2-0 yenildiğimiz rakibimizi burada yenerek hem puan farkını açmak hem avantaj yakalamak arzusundayız. Daha sonra deplasmanda Tavşanlı Linyitspor ile oynayacağımız maç ile artık puan olarak rahat bir konuma ulaşmayı arzuluyoruz. Kendi sahamızda ligin ikinci yarısında şanssızlıkları kırıp üç puan alamadık. Bu önemli maçla birlikte bunu da başarmak istiyoruz” dedi

FERHAT TÜRKOĞLU merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.