Havza 2. El Oto Pazarı Hizmete Girdi

Havza 2. El Oto Pazarı Hizmete Girdi

Havza Belediyesi tarafından Vezirköprü Çevre yolu üzerinde yaklaşık 6 bin metrekare alana yapılan 2. El Açık Oto Pazarı düzenlenen bir tören ile açılarak hizmete girdi.Açılış programında bir konuşma yapan Havza Belediye Başkanı Murat...

Havza Belediyesi tarafından Vezirköprü Çevre yolu üzerinde yaklaşık 6 bin metrekare alana yapılan 2. El Açık Oto Pazarı düzenlenen bir tören ile açılarak hizmete girdi.

Açılış programında bir konuşma yapan Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, açılan oto pazarının bölgede tek olduğunu belirterek, "İlçemize ekonomik hareketlilik kazandıracak olan 500 araç kapasiteli ikinci el açık oto pazarımızı Havzamıza, bölgemize ve halkımıza hayırlı olsun. Oto pazarımız Kavak, Asarcık, Vezirköprü, Merzifon, Suluova ve Amasya ilimizin de içinde bulunduğu bölgeye hitap edecek. Havza Belediyesi olarak, ilçemize ekonomik ve sosyal anlamda hareket kazandırcak projelerimizle halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz." dedi. Konuşmanın ardından Havza Müftüsü tarafından okunan dua ile Havza 2. El Oto Pazarı hizmete girdi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.