Havva Nur’dan Avrupa başarısı

Havva Nur’dan Avrupa başarısı

Meram Belediyesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Meram Belediyespor’da başarılı tekvandocu Havva Nur Can Avrupa Kulüpler Şampiyonası’ndan üçüncülükle döndü.

Meram Belediyesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Meram Belediyespor’da başarılı tekvandocu Havva Nur Can Avrupa Kulüpler Şampiyonası’ndan üçüncülükle döndü.  Meram Belediyespor Kulübü sporcuları yurt içi ve yurt dışındaki başarılarına devam ediyor. Tekvando branşında Havva Nur Can, 14-20 Şubat tarihleri arasında Antalya Belek’te düzenlenen ve 35 ülkeden 700 sporcunun katıldığı Avrupa Kulüpler Şampiyonası’nda 49 kilogram genç bayanlarda Avrupa üçüncüsü oldu.

Türkiye Gençler Şampiyonasındaki derecesiyle milli takıma katılmaya hak kazanan Meram Belediyesporlu Havva Nur Can, Avrupa bazında kazandığı madalya ile Konya’nın gurur kaynağı oldu.  Daha önce yakaladığı başarıların yanına Avrupa üçüncülüğünü de ekleyen başarılı sporcu, çok çalışarak daha büyük şampiyonluklara imza atmayı hedeflediğini ifade etti. 

BAŞKAN TORU TEBRİK ETTİ

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, elde ettiği başarıdan dolayı genç tekvandocuyu tebrik ederken spora verdikleri desteğe başarılarla karşılık verilmesinden dolayı mutluluk duyduğunu ifade etti. Sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceklerini belirten Başkan Toru, “Farklı branşlarda sporcularımız elde ettikleri başarılarla göğsümüzü kabartmaya devam ediyorlar. Havva Nur Can da bu yıl ulusal ve ulusalar arası düzeyde müsabakalarda gösterdiği başarılarla bizleri gururlandırdı. Bu başarılarda emeği geçenleri tebrik ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.