Hatay'da Zincirleme Trafik Kazası: 20 Yaralı

Hatay'da Zincirleme Trafik Kazası: 20 Yaralı

Hatay'ın merkez ilçesi Antakya'da, 5 aracın karıştığı trafik kazasında 2'si ağır 20 kişi yaralandı. Sabah saatlerinde Antakya Çevre Yolu Ekinci kavşağındaki kaza, iddiaya göre bir sürücünün, direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu...

Hatay'ın merkez ilçesi Antakya'da, 5 aracın karıştığı trafik kazasında 2'si ağır 20 kişi yaralandı. Sabah saatlerinde Antakya Çevre Yolu Ekinci kavşağındaki kaza, iddiaya göre bir sürücünün, direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şerit değiştirmek istemesi nedeniyle meydana geldi.

Şerit değiştirmek isteyen ticari araca, arkadan gelen ve Hatay’da yapılacak Aba Güreşleri'ne katılmak üzere Gaziantep’ten gelen sporcuları taşıyan 27 ABK 03 plakalı servis minibüsü çarptı. Servis minibüsüne arkasından gelen 31 ZF 434 plakalı TIR, TIR'a da plakası henüz belirlenemeyen bir ticari araç çarparken, kazaya karışmamak için direksiyon kıran 31 T 0049 plakalı ticari taksi de refüje çıkarak durabildi. Kaza mahalline çok sayıda ambulans sevk edilirken, yaralılar Antakya Devlet Hastanesi başta olmak üzere bölgedeki diğer hastanelere götürülerek tedavi altına alındı. Olay yerine gelen polis ekipleri, yolu bir süre trafiğe kapatırken kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.